Event- og møterom etter ditt behov

Vi har over 100 års erfaring med arrangement og utleie av våre arenaer og fasiliteter.  Uansett om du skal arrangere i privat regi eller i jobbsammenheng kan vi tilby moderne lokaler og møterom. Lokalene kan skreddersys etter dine behov for størrelse, tekniske løsninger og fasiliteter.

VIP-rommet – opptil 75 personer

Vårt mest eksklusive rom ligger i andre etasje mellom hall C og D. VIP-rommet er vårt aller fineste rom – det perfekte stedet for deg som ønsker en eksklusiv og avslappende atmosfære.

Rommet er utstyrt med topp moderne projektor, høyttalere, mikrofon, lyd, lys, scene og lerret.


Eventrommet – opptil 60 personer

Lokalet er lyst og luftig og ligger i andre etasje over hall E. Rommet kan tilpasses dine behov og egner seg svært godt for møter, kick-off, kundearrangementer og sosiale sammenkomster.

Rommet er utstyrt med topp moderne projektor, høyttalere, mikrofon, lyd, lys, scene og lerret.


Fleksible lokaler og møterom – opptil 200 personer

I hallene kan vi sette opp fleksible møterom etter behov. Uansett hva som er formålet med møtet kan vi tilby rom med smarte løsninger, konferansefasiliteter og fleksible møterom for alle gruppestørrelser.


Private arrangement

Planlegger du arrangement som for eksempel jubileer, konfirmasjon eller andre private sammenkomster, tilpasser vi rommet og oppsett etter dine ønsker og behov.


Live stream fra NOVA studios

NOVA Studios er Norges største og mest fleksible streamingstudio. Det består av tre scener, fem kameraer og tar opptil 200 mennesker i salen. Det kan benyttes som arena for de fleste typer arrangement.

 

For mer informasjon eller booking, kontakt:
Sidsel Forsang Stangebye
Tlf. + 47 91 11 11 46 eller e-post.  [email protected]