Lanserer Norges største salgsmesse for båt og caravan

NOVA Spektrum lanserer Norges største salgsmesse for båt og caravan med planlagt gjennomføring 29. februar – 3. mars 2024 i Lillestrøm. Det er forventet mer enn 15 000 besøkende til arrangementet der det blir salg av båter, bobiler, campingvogner og alt av utstyr som trengs for å skape fine fritidsopplevelser til sjøs og på land.

Målet med den planlagte salgsmessen Båt & Caravan er å skape landets beste og mest effektive kanal for salg, markedsføring og relasjonsbygging for importører og forhandlere av båter, bobiler, campingvogner og utstyr til båt, caravan og fritid. Med mer enn 15 000 forventede besøkende ligger alt til rette for en helg med stor salgsaktivitet og mange muligheter for å få en knallstart på båt- og caravansesongen neste år:

Vårt mål er å styrke konkurransekraften til bransjene som henvender seg til alle landets båt- og caravaninteresserte i Norge. Dette gjør vi gjennom å etablere en ny møteplass med en tydelig ambisjon om å være Norges største og beste salgsmesse for alle som importerer og forhandler båter, bobiler og camping. I tillegg legger vi til rette for at aktørene som selger fritidsutstyr også får en arena der de kan møte mange relevante kunder på kort tid, sier arrangementsdirektør i NOVA Spektrum Søren Nielsen.

Effektiv kanal med sterk salgseffekt

Nielsen minner om at det er mange fordeler forbundet med å bruke den fysiske møteplassen som kanal fremfor annonsering i tradisjonelle og nye kanaler:

Gjennom å la kundene se, føle og oppleve produktene skaper du en helt annen interesse for egen merkevare sammenlignet med ordinær markedsføring. I neste omgang bidrar dette til økt omsetning og forsterket konkurransekraft i et marked der det er viktigere enn noensinne å være sterkt til stede for egne kunder. Båt & Caravan er også et fantastisk utgangspunkt for å la nye og eksisterende kunder møte og bli bedre kjent med egne fageksperter og spesialister. Basert på erfaring, vet vi at dette ofte har en svært overbevisende effekt i salgs- og markedsføringssammenheng, fremholder Nielsen.

Messer og arrangement er en av landets mest effektive kanaler for salg, markedsføring og relasjonsbygging.

Tar i bruk gigantisk innendørsbasseng

For å skape en best mulig totalopplevelse for alle besøkende, planlegger NOVA Spektrum å kombinere salgsmessen med morsomme og engasjerende aktiviteter for hele familien. Nielsen kan allerede nå røpe at man planlegger å benytte et gigantisk innendørsbasseng til vannsportaktivitet som alle kan delta på. I tillegg sørger arrangørene for en god miks av seminarer, foredrag og annen underholdning.  

Vi ønsker at Båt & Caravan 2024 skal være et arrangement som hele familien har glede og nytte av. Dette gjør at vi også er opptatt av å skape aktiviteter som engasjerer, og som gjør at man virkelig har lyst til å ta turen til landets største salgsmesse for båt og caravan, sier Nielsen.

NOVA Spektrum har tradisjon for å skape og legge til rette for møteplasser som er familievennlige og opplevelsesbaserte.

Nielsen forteller at NOVA Spektrum har lang og god erfaring fra andre arrangement når det gjelder å skape en attraktiv møteplass med sterk salgs- og markedsføringseffekt i kombinasjon med positive opplevelser som bidrar til høy publikumstilstrømning. 

Fakta om Båt & Caravan 2024

Dato: 29.februar – 3.mars 2024
Sted: NOVA Spektrum, Lillestrøm.
Arrangører: NOVA Spektrum

Kontaktperson:

Arrangementsdirektør i NOVA Spektrum Søren Nielsen. Tlf: +47 938 18 519.

kommende events