ledig stilling som

Lillestrøm Lobby søker bartendere, servitører og hovmestere!

Ønsker du å være med å skape den nye møteplassen i Lillestrøm? Brenner du for mat, service og gode opplevelser? Vil du være med å gjøre en forskjell? Lillestrøm Lobby - en møteplass i byen hvor det er godt å være. Her skal det være åpent for alle – en raus og åpen storstue og et naturlig møtested mellom kultur, næring, folk og mat. Et sted å bli glad i – og komme tilbake til!! Her skal det tilbys god mat basert på lokale råvarer, god kvalitet, det lille ekstra som setter en spiss på opplevelsen! Lillestrøm Lobby styres av et faglig sterkt team som trenger servicepersonell med glimt i øyet til å skape Lillestrøms beste møteplass!

Hvem søker vi?

Folk som vet hvordan man skaper gode kundeopplevelser! Som elsker å jobbe i team og være en del av noe større. Vi ønsker oss gledesspredere som vil være med å skape den magiske stemningen Lillestrøm Lobby skal stå for og som brenner for jobben sin!

Kvalifikasjoner:

De som skal jobbe hos oss må være over 18 år. Gjerne med erfaring fra bransjen, men personlige egenskaper teller mest. Når det gjelder språk må man beherske nordisk og engelsk.

Arbeidsoppgaver:

Oppgavene vil være å stå i bar, a la carte servering, mottakelse, eventer, kaffebar.

Vi har både heltidsstillinger og deltidsstillinger ledige! Det vil være mulighet for både dagvakter og kveldsvakter.

Er du en humørfylt og engasjert person med ønske om å bli med i et spennende team på en av Romerikes mest spennende arbeidsplasser?

Søk da vel!

Lillestrøm Lobby er eid og driftet av NOVA Spektrum AS. Selskapet er i sterk utvikling med mange spennende planer både innen satsning på mat- og drikkeservering, digitalutvikling og eiendomsutvikling.

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.