ledig stilling som

Lillestrøm Lobby søker restaurantsjef!

Ønsker du å være med å skape den nye møteplassen i Lillestrøm? Brenner du for mat, service og gode opplevelser? Vil du være med å gjøre en forskjell? Lillestrøm Lobby - en møteplass i byen hvor det er godt å være. Her skal det være åpent for alle – en raus og åpen storstue og et naturlig møtested mellom kultur, næring, folk og mat. Et sted å bli glad i – og komme tilbake til!! Her skal det tilbys god mat basert på lokale råvarer, god kvalitet, det lille ekstra som setter en spiss på opplevelsen!

Hva tilbyr vi?

Lillestrøm Lobby styres av et faglig sterkt team som trenger en restaurantsjef med glimt i øyet til å skape Lillestrøms beste møteplass. Vi tilbyr muligheten til å sette ditt personlige preg på Lillestrøms største satsning innen bransjen. Du vil jobbe tett med leder for aktivitet og marked for å bygge et nytt go-to sted i Lillestrøm

Ansvarsområde og arbeidsoppgaver

Sette standarden for serviceopplevelsen og være nærmeste leder for restaurantens servicepersonell. I tillegg sette opp vaktlister, ha kontroll på kasseoppgjør og delta i daglig drift. Videre skape miljø, opplevelser, være kundekontakt og rammesetting av vin og mat.

Hva krever vi?

Du må ha minimum 5 års erfaring fra a la carte samt bred kunnskap om vin. Du bør også ha ledererfaring, erfaring med personalansvar og være strukturert i din arbeidsstil. Av personlige egenskaper må du elske å skape unike opplevelser for kundene med strålende good-vibes og positivitet.

Stillingen rapporterer til F&B konseptutvikler.

Lillestrøm Lobby er eid og driftet av NOVA Spektrum AS. Selskapet er i sterk utvikling med mange spennende planer både innen satsning på mat- og drikkeservering, digitalutvikling og eiendomsutvikling.

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.