ledig stilling som

NOVA Spektrum AS søker eventkoordinator

NOVA Studios er et helt nytt konferansekonsept fra NOVA Spektrum og skal være et energifelt av en møteplass, lett tilgjengelig med både bil og tog fra Oslo og Gardermoen. Som en del av NOVA Spektrum – Norges største arena for arrangementer og utstillinger – har vi et ønske å gi vårt konferansepublikum et enda bedre tilbud. Et slagkraftig konferansekonsept og en tumleplass for fantasi og opplevelser, for faglig påfyll, inspirasjon og gode møter. Resultatet er NOVA Studios. Her er det 3 800 kvadratmeter hvor kundene kan skape sitt eget univers, der de kan holde det lite og kompakt i vårt minste studio, eller de kan slå på stortromma i vårt største. Alternativene er å gjøre møteplassen helt fysisk, helt digitalt – eller skape en hybridløsning.

Har du lyst til å være med på vår reise med etablering og utvikling av en ny møteplass? Brenner du for detaljer og gode opplevelser? Er du serviceinnstilt, strukturert og har erfaring med arrangement, kurs og konferanse? Da er dette stillingen for deg!

Stillingen som eventkoordinator innebærer å følge opp, veilede og gjennomføre arrangementer i samarbeid med F&B-teamet i den nye kurs og konferansesatsningen – NOVA Studios. Du ser muligheter utenfor tradisjonell tankegang, analyserer verdikjeden og evner å ha flere prosjekter gående samtidig. Gjennomføringsevne vil være et stikkord for rollen. Denne satsningen er et nytt forretningsområde og du vil derfor ha stor innflytelse på egen rolle og videre utvikling.

Ansvarsområder:

 • Være med å etablere en ny avdeling
 • Ansvarlig for håndtering av henvendelser for booking av konferanser og møter via telefon og e-post
 • Planlegging, koordinering og gjennomføring av møter/arrangementer
 • Visning og presentasjon av lokaler for mulig nye kunder
 • Prosjektledelse, rådgivning og veiledning opp mot arrangementene
 • Tilstedeværelse og oppfølging under arrangementet

Vi søker deg som:

 • Har høy servicegrad med kunden i fokus
 • Har et ønske om å skape meningsfulle opplevelser for kundene
 • Har erfaring med gjennomføring av store og små arrangement
 • Liker å ta ansvar og trives med en hektisk og varierende hverdag
 • Gjerne har erfaring rundt streaming og hybride events
 • Har erfaring med konferanseteknikk
 • Har gode norsk og engelskkunnskaper
 • Har evnen til å jobbe strukturert og har øye for detaljer

Vi tilbyr:

Stillingen innebærer en unik mulighet til å være med å skape en ny møteplass innen konferanse, kultur og arrangement. NOVA Spektrum er en erfaren arrangementsaktør der arbeidsmiljøet er godt og entusiastisk. Betingelsene er konkurransedyktige.

Stillingen rapporterer til Leder Nova Studios.

Søknadsfrist: snarest

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.