ledig stilling som

NOVA Spektrum AS søker kundekonsulent

Stiftelsen Norges Varemesse eier og driver NOVA Spektrum AS i Lillestrøm og Oslo Spektrum Arena AS i Oslo som begge er blant landets største og ledende møteplasser for messer, utstillinger og kongresser, konserter og sport- / kulturarrangement. I tillegg til arrangementsvirksomhet jobber Stiftelsen aktivt med utvikling innen mat og drikke samt sine eiendommer i Oslo Sentrum og på Lillestrøm. Se mer på www.lillestromlobby.no, www.spektrumkvarteret.no og www.lillestrømnxt.no.

NOVA Spektrum Service består av 10 dyktige medarbeidere. Avdelingens ansvarsområde er salg, rådgivning og service ut mot kundene for å bistå dem i deres planlegging av den beste løsningen for sin stand. For å styrke teamet søker man nå en engasjert og serviceinnstilt kundekonsulent som har erfaring fra service og salg, med stort kundefokus der man ønsker de beste løsninger for sikre kunden en god totalopplevelse.  

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide tilbud til kunder og registrere ordre
 • Bistå kunder med support ved behov i vår netthandel
 • Kundeservice og salg i vårt servicesenter under montering og arrangementsdager
 • Besvare servicemail
 • Håndtere reklamasjoner
 • Klargjøre, godkjenne fakturaer fra leverandører samt fakturere våre kunder

Kvalifikasjoner

 • Service og salgserfaring, gjerne fra tilsvarende arbeid
 • Erfaring fra netthandel en fordel, men ikke et krav
 • God kommunikasjonsevne på norsk og engelsk
 • Samarbeider godt i team
 • Har god kjennskap til Excel, Word og gjerne erfaring med Visma Business

Personlige egenskaper

Vi søker deg med genuin serviceinnstilling som liker kundekontakt og er løsningsorientert i forhold til kundens ønsker og behov. Du er ansvarsbevisst og positiv til å håndtere et vidt spekter av arbeidsoppgaver. Videre må du evne å jobbe selvstendig, være initiativrik, resultatorientert og kvalitetsbevisst i arbeidet. En serviceinnstilt, fleksibel og positiv holdning er viktig i en hektisk arbeidshverdag der man ofte har mange baller i luften samtidig. Man må påregne noe kvelds/helgearbeid i forbindelse med arrangement.

Vi tilbyr:

Utfordrende oppgaver i et spennende og hektisk miljø med konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger hos en stiftelse med en spesiell rolle som samfunnsaktør og med helt unike lokasjoner. 

Stillingen rapporterer til Manager Service.

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.