ledig stilling som

NOVA Spektrum søker dyktig prosjektleder design

Prosjektledere design har ansvar for salg og prosjektering av designløsninger i tett samarbeid med avdeling NOVA Design og utstillere på interne og eksterne arrangement. Dette innebærer ansvar for hele prosessen med utstillerne, fra første kundemøte til gjennomført og avsluttet prosjekt. Da en av våre prosjektledere går over i en annen rolle internt søker vi nå hennes erstatter.

Arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av

 • Salg og prosjektering av designløsninger til nye og eksisterende kunder, inkludert utarbeidelse og presentasjon av tilbud, forhandling og etablering av avtaler.
 • Etablere god kunderelasjon ved å sette seg godt inn i kundenes behov samt være en rådgivende og løsningsorientert støttespiller for kunden gjennom hele prosessen.
 • Etablere kontakt og koordinere med aktuelle leverandørnettverk
 • Kundeoppfølging og evaluering etter arrangementet er gjennomført.
 • Bistå ved andre arrangement eller aktiviteter ved behov.

Vi søker en person som:

 • Har utdanning på bachelornivå eller høyere innen salg /markedsføring /prosjektledelse
 • Har erfaring fra prosjektledelse, gjerne fra event/arrangement/(reklame)
 • Har kommersiell teft, er en god relasjonsbygger og har høyt kundefokus
 • Har god økonomiforståelse da man jobber etter budsjett og har økonomiansvar
 • Er systematisk, selvgående, effektiv og komfortabel med struktur og faste deadlines så vel som ad-hoc arbeide
 • Som trives med et høyt aktivitetsnivå og har mulighet til å være fleksibel da kvelds/helgearbeid må påregnes i forbindelse med våre arrangement

Vi tilbyr:

Utfordrende oppgaver i et spennende og hektisk miljø med konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger hos en stiftelse med en spesiell rolle som samfunnsaktør og med helt unike lokasjoner. 

Stillingen rapporterer til leder NOVA Service.

Kontaktpersoner:

Therese Garder Basnes
Leder NOVA Service

Tlf: 924 21700, e-post: [email protected]

Anders Skaslien

Direktør Operations

Tlf: 982 26 775, e-post: [email protected],

Søknadsfrist 22. november 2022

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.

kontaktperson

Bjørg Evensberget
Bjørg Aino Evensberget
HR og administrasjonsdirektør

andre stillinger

Nå søker vi