ledig stilling som

Vil du bidra til å sette Lillestrøm på matkartet?

Lillestrøm trenger nye impulser. Lillestrøm trenger god, skikkelig mat. Ærlig, autentisk og hjemmelaget. Har du lyst å være med på denne reisen?

Til nye Lillestrøm Lobby søker vi en ambisiøs og kreativ kjøkkensjef eller souschef. Du har fokus på kvalitet i alle ledd og har de lederegenskapene som trengs for å lykkes sammen med ditt nye team.

Du er opptatt av bærekraft, kvalitet og ønsker gjerne å benytte lokale råvarer. Du behersker det klassiske kjøkken, men er nysgjerrig og kjent med både trender og nye tilberedningsmåter.

Med et faglig sterkt team i ryggen som støtte vil du få albuerom til å utvikle både deg selv og den nye møteplassen «Lillestrøm Lobby».

Det er DU som er viktig – uavhengig av om du har 5 eller 20 års erfaring så er det din «passion» og «drive» som er aller viktigst!

Ble du litt nysgjerrig – ta kontakt så tar vi en uformell prat.

Stillingen rapporterer til F&B konseptsjef.

Lillestrøm Lobby er eid og drevet av NOVA Spektrum AS. Selskapet er i sterk utvikling med mange spennende planer både innen satsning på mat- og drikkeservering, digitalutvikling og eiendomsutvikling.

Om arbeidsgiveren

I over 100 år har NOVA Spektrum tilrettelagt for møteplasser som genererer positive ringvirkninger for nærings- kultur- og organisasjonsliv. Med over 700.000 besøkende og 5.000 utstillere hvert år samler vi store mengder strukturerte og ustrukturerte data, for eksempel når noen bruker våre digitale flater, når de kjøper billetter og når de kommer til arrangementene våre og beveger seg rundt i arenaene. Eller når utstillere melder seg på og gjør bestillinger av utstyr og tjenester. 

Nå skal vi i gang med flere spennende oppgaver. En større satsing på Food & Beverage er et eksempel på dette. Vi satser også for fullt på å utvikle nye digitale tjenester som skal forbedre kundeopplevelsen for besøkende og utstillere. I tillegg skal våre to arenaer, NOVA Spektrum i Lillestrøm og Oslo Spektrum utvikles med enda flere møteplasser, boliger, bygulv og næringsliv. I Lillestrøm skal det bygges en helt ny bydel, og i Oslo skal Spektrum bygges ut med et nytt høyhus, nye møteplasser og et levende bygulv med utadrettet virksomhet.