Arenapartner-samarbeid

Årsrapport 2023

Målsetting: NOVA Spektrum ønsker å tilby utvalgte samarbeidspartnere muligheten til å ha en fast tilstedeværelse på tvers av alle møteplassene som finner sted på arenaen hvert år.  

Status: Gjennom høsten 2023 har man utviklet et nytt konsept (“arenapartner-samarbeid”) som legger til rette for at utvalgte virksomheter kan være synlig og til stede på tvers av de ulike messene og arrangementene som finner sted på NOVA Spektrum hvert år. Konseptet innebærer omfattende synlighet i NOVA Spektrums fysiske og digitale kanaler med tillegg av permanent tilstedeværelse med en egen stands- og utstillingsløsning sentralt plassert i utstillingsområdet. I tillegg legges det til rette for aktivering og stunts i regi av de utvalgte arenapartnerne. Målet er å legge til rette for engasjerende merkevareopplevelser som løfter kjennskap, kunnskap og merkevaretilfredshet for de utvalgte arenapartnere i møte med de ulike målgruppene som møteplassene til NOVA Spektrum henvender seg til.  

Arenapartnersamarbeidet vil bli videreutviklet gjennom 2024 med sikte på avtaleinngåelse med inntil 5 arenapartnere som alle vil få bransjeeksklusivitet i kontraktsperioden. Arenapartnersamarbeidet er et konsept som først og fremst er relevant for virksomheter som henvender seg til bredden av B2B og B2C-segmentet, og som ser på NOVA Spektrum som en effektiv konverteringskanal i møte med muligheten for å kombinere synlighet, tilstedeværelse og aktivering av egen merkevare.  

Innholdsoversikt

Årets arrangementer

Styret og ledergruppen