Konserter

Årsrapport 2023

Målsetting: NOVA Spektrum har som ambisjon å legge til rette for nasjonale konsertopplevelser gjennom bruk av egen arena og eget utendørsområde.  

Status: Gjennom 2023 har NOVA Spektrum utarbeidet en egen konsertstrategi som beskriver hvilke muligheter arenaen i Lillestrøm representerer for store innen- og utendørskonserter.  Strategien er basert på innspill fra flere av de ledende arrangørene i det norske og internasjonale konsertmarkedet. Som del av strategien er det utarbeidet detaljerte spesifikasjoner som gjør veien kort fra planlegging til gjennomføring av store konserter for aktuelle arrangører.   
 
Konsertstrategien vil bli lansert tidlig i 2024 som grunnlag for å komme i posisjon til å inngå konkrete kontrakter med aktuelle arrangører. Det vil i tillegg bli inngått en egen intensjonsavtale med Lillestrøm kommune for å gi arrangører økt trygghet for at kommunen ønsker å være en positiv medspiller i forbindelse med store publikumsarrangement som krever et godt samarbeid på tvers av NOVA Spektrum, arrangør, kommunen og andre aktuelle samarbeidspartnere i regionen. 

Innholdsoversikt

Årets arrangementer

Styret og ledergruppen