Logistikk

Årsrapport 2023

Målsetting: NOVA Spektrum ønsker å tilby gode og effektive transport- og logistikktjenester i forbindelse med messer og arrangement.

Status: NOVA Spektrum overtok januar 2023 transport- og logistikktjenestene relatert til arrangement fra DHL Trade Fairs & Events. Dette skjedde gjennom overføring av de ansatte til et nytt forretningsområde med navn NOVA Spektrum Logistics. Tjenestene som det nye forretningsområdet leverer, omfatter all transport av utstyr og materiell (som skal benyttes i forbindelse med messer og arrangement) inn og ut av arenaen. I tillegg tilbyr NOVA Spektrum Logistics fortolling av varer til alle messer, både midlertidig og permanent, mellomlagring av tomgods og retur/videresending av gods etter arrangementets slutt. 

Gjennom 2023 har det nye forretningsområdet vært en viktig samarbeidspartner og leverandør for et stort antall utstillere som har hatt behov for transport- og logistikktjenester i tilknytning møteplassene som NOVA Spektrum skaper og legger til rette for.  Forretningsområdet vil gjennom 2024 fortsette å utvikle seg i takt med markedets behov og NOVA Spektrums mål om å skape en best mulig totalopplevelse for alle utstillere og arrangører. Dette innebærer å vurdere hvilke andre konsepter NOVA Spektrum Logistics kan tilby utstillere og arrangører utover dagens service- og tjenestetilbud.

Innholdsoversikt

Årets arrangementer

Styret og ledergruppen