Sov og spis godt

Det finnes flere gode overnattingsalternativer i umiddelbar nærhet til NOVA Spektrum. Fra Lillestrøm er det også gode forbindelseslinjer til overnattingstilbud i omkringliggende områder.

THON HOTEL ARENA, LILLESTRØM
Hotellet tilbyr 355 komfortable rom i ulike kategorier, og lover god og personlig service i en avslappet atmosfære. Hotellet har velværesenter med eget svømmebasseng, badstue og boblebad.

Thon Hotel Arena ligger sentralt i Lillestrøm, vegg-i-vegg med NOVA Spektrum, og med kort gangavstand til togstasjonen. Parkeringsmuligheter både ved hotellet og messesenteret.

Thon Hotel Arena. Telefon: +47 66 93 60 00.

Book din overnatting på Thon Hotell Arena her.

Scandic Hotel Lillestrøm
Scandic Hotel Lillestrøm ligger en kort spasertur unna NOVA Spektrum. Hotellet har 220 rom, utendørsterasse og en hyggelig restaurant som har fått gode anmeldelser både når det gjelder mat og service.

Fra Scandic Hotel Lillestrøm er det bare noen meter til Lillestrøm stasjon med hyppige togavganger både til Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Scandic Hotel Lillestrøm. Telefon: +47 23 00 23 00.

Book din overnatting på Scandic Hotel Lillestrøm her.

Lux Hotel
Lux Hotel er et nyåpnet hotell i Lillestrøm med 50 moderne leiligheter i enestående skandinavisk design. Leilighetene varierer fra romslige studioer på 33 kvm til en praktfull penthouse på hele 123 kvadratmeter. Lux Hotel tilbyr alle sine gjester en sømløs digital reise uten resepsjon – dette gir konforten av å være hjemme med høy hotellkvalitet.

Book din overnatting på Lux Hotell her.

Lux Hotel. Book her.

Thon Hotel Lillestrøm
Thon Hotel Lillestrøm er et hyggelig hotell med beliggenhet sentralt i Lillestrøm sentrum. Hotellet ligger 500 meter unna Lillestrøm stasjon og tilbyr både enkelt- og dobbeltrom. Fra NOVA Spektrum er det 12-15 minutters gange til hotellet.

Thon Hotel Lillestrøm. Telefon: +47 66 93 63 30.

Book din overnatting på Thon Hotel Lillestrøm her.

Overnattingstilbud i omkringliggende områder
Fra Lillestrøm stasjon går det hyppige avganger gjennom hele dagen til Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. Dersom det ikke er ledig kapasitet på hotellene som omtalt over, anbefaler vi deg å undersøke muligheten for overnatting enten i Oslo eller på et av hotellene som ligger ved flyplassområdet.