Møt dine kunder og samarbeidspartnere på Lillestrøm Lobby

Vår nye møteplass Lillestrøm Lobby er perfekt for deg som ønsker å møte dine kunder og samarbeidspartnere i forbindelse med messer og arrangement. Book bord nå og kombiner ditt møte med et velsmakende måltid i en lun og hyggelig atmosfære.

Høsten 2022 åpnet Lillestrøm Lobby dørene for første gang. Det nye spisestedet har fått en sentral plassering ved inngang Vest i messesenteret, og tilbyr gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet i råvarer og tilberedning.

Lillestrøm Lobby holder åpent i forbindelse med alle våre messer og arrangement, og henvender seg både til byens befolkning og som tilbud til alle besøkende på vår arena.

Spisestedet har en meny med gode lunsj- og middagsmåltider som tilbys alle gjester av erfarne kokker med ekte kjærlighet til faget sitt. I tillegg får du selvsagt kjøpt god kaffe og noe å bite på i form av deilige bakverk og annet.

Hyggelig og uformell møteplass
Lillestrøm Lobby er utformet slik at det både fungerer som en arena for større grupper, men også oppleves som et godt sted å være dersom man bare er to. I tillegg er baren med sitt karakteristiske særpreg et viktig interiørmessig høydepunkt som er verdt en tur til Lobby i seg selv. Baren fungerer perfekt både som minglested og som en hyggelig og uformell møteplass.

Flotte møterom lett tilgjengelig
Det nye spisestedet har i tillegg to flotte møterom som kan reserveres. Både Vigernes (10 pers.) og Volla (8 pers.) er utstyrt med moderne møteromsutstyr. Vi sørger også for mette og fornøyde møtedeltakere gjennom å servere mat og drikke fra menyen til Lillestrøm Lobby. Trenger du større møteromskapasitet, hjelper vi deg også gjerne med dette.

Møt dine kunder på Lillestrøm Lobby
Lillestrøm Lobby er et perfekt sted for deg som ønsker å møte kunder og samarbeidspartnere i forbindelse med dine dager på vår arena som utstiller.

Den nye møteplassen ligger like i tilknytning utstillerområdet, og gjør at du enkelt kan kombinere tid på stand med møtevirksomhet. Lillestrøm Lobby er stedet som sørger for at du kan ta godt vare på dine nåværende og fremtidige forretningsforbindelser.

Ta gjerne også kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med vellykkede kundemøter.
Epost: hello@lillestromlobby.no