Vi hjelper deg med alt du trenger til din stand

Gjennom vår nettbutikkløsning kan du enkelt bestille alt du trenger din stand. Her får du sjekklisten som gjør at du husker på det du trenger til en vellykket utstillingsplass.

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg å være utstiller, har vi samlet alt du trenger til din stand i vår nettbutikk.  I nettbutikken velger du utstyret du ønsker. Vi tar oss av leveransen og sørger for det du trenger til din utstillingsplass i forbindelse med messen eller arrangementet. Enklere kan det knapt bli!  

Ordene tilhører Therese Garder Basnes, leder for netthandel og service i NOVA Spektrum. Hun er ansvarlig for arbeidet med å sørge for enkle og brukervennlige løsninger for alle utstillere som har behov for utstyr til sin stand.  

NOVA Spektrums nettbutikk ligger lett tilgjengelig for alle utstillere via kundeportalen My Stand. Innlogging til Mystand finner du på hjemmesidene til messen du skal være utstiller på. Eventuelt kan du gå direkte til nettbutikken her (husk innlogging):


Garder Basnes har som mål at alle utstillere skal ta i bruk løsningen, og med det gjøre hverdagen enklere både for seg selv – og for alle andre som er involvert i de omfattende logistikkoperasjonene som foregår før og etter hvert arrangement.

NOVA Spektrums nettbutikk gjør det enkelt for deg å finne og bestille utstyret du trenger for å lykkes med din stand og utstillingsplass.

Alt på ett sted

Therese Garder Basnes konstaterer fornøyd at bestillingene løpende tikker inn via nettbutikken etter at den ble lansert. I tillegg er det flere utstillere som får en aha-opplevelse når de ser hvor enkelt det er å finne frem til lys, gulv, bord, stoler og det man ellers trenger for å lage en komplett utstillerplass på messene og arrangementene som NOVA Spektrum skaper og legger til rette for:

Etter at avtalen om utstillerplass er bekreftet og tildelingen av standplass er gjennomført, kan du med noen få tastetrykk bestille det du trenger for å være sterkt til stede for egne kunder, samarbeidspartnere og forretningsforbindelser. Vi ordner både levering og henting slik at du kan konsentrere deg om å motivere de som skal betjene standen i løpet av messen eller arrangementet, sier Therese Garder Basnes.

Sjekkliste for utstyret du trenger

Det er stor variasjon med hensyn til hvilket utstyr hver utstiller ønsker til sin standplass. Dette avhenger både av hvor mange kvadratmeter utstiller har til rådighet, og av hvilke ambisjoner utstiller har med hensyn til profilering av egen virksomhet. Therese Garder Basnes har allikevel utarbeidet følgende sjekkliste som kan være nyttig å bruke uavhengig av utstillers eget ambisjonsnivå:  

  • Vegger
  • Ferdigstands (alt inkludert eks tilbehør som eksempelvis møbler)

    Bygger du stand/utstillingsplass selv, så husk:

  • Gulv
  • Lys
  • Møbler
  • Vegg farge
  • Annet tilbehør (møbler og lign)

Behov for noen å sparre med?

Ring oss gjerne og vi hjelper deg med å vurdere hvilket utstyr du trenger til din utstillingsplass for å lykkes best mulig på messen/arrangementet.

NOVA Spektrum Service
Tlf: 47 400 00 796
Epost: service@novaspektrum.no

NOVA SPEKTRUM Service finner du i glassgaten

I innflyttingsperioden til arrangementet finner du oss i Glassgaten, som ligger inne i NOVA Spektrum. Der har vi et servicesenter som selger nødvendig småutstyr til standen. Det er for eksempel festemateriell, rengjøringsmidler, verktøy og lignende.