Bli med på å lage Lillestrøm Pepperkakeby

Sammen med kommunen, næringsrådet og andre inviterer vi alle innbyggere i Lillestrøm og kommunene rundt til å lage Lillestrøm Pepperkakeby. Pepperkakebyen vil bli høytidelig åpnet av Ordføreren og utstilles i all sin prakt frem til lørdag 17. desember i NOVA Spektrum.

Gjennom et bredt samarbeid på tvers av kommunen, næringslivet og kulturlivet ønsker vi å etablere Lillestrøm som Norges hyggeligste juleby. I forbindelse med dette inviterer vi alle innbyggere, skoler, SFO, barnehager, organisasjoner, lag og bedrifter til å bake, bygge og pynte pepperkakehus og la det inngå i Lillestrøm Pepperkakeby. Pepperkakebyen bygges opp med vakker dekor, lys og modelljernbane på vil være åpen for publikum gjennom desember måned.

Kom i julestemning med Lillestrøm Pepperkakeby som åpner på NOVA Spektrum fredag 2.desember.

Høytidelig åpning 2.desember

Lillestrøm Pepperkakeby blir en flott utstilling av store og små pepperkakehus, og er en videreføring av fjorårets suksess der det kom inn mange fine bidrag fra skoler, barnehager, bedrifter og familier i nærområdet rundt NOVA Spektrum. Ordfører Jørgen Vik har sagt ja til å foreta den høytidelige åpningen av pepperkakebyen fredag 2.desember. Etter dette er pepperkakebyen åpent for publikum frem til lørdag 17.desember.

Bak, bygg og pynt ditt pepperkakehus og la det bli en del av Lillestrøm Pepperkakeby.

Registrer ditt bidrag nå

Bli med på lage Lillestrøm Pepperkakeby! Det første du må gjøre er å melde deg på, det vil si registrere ditt bidrag. Så to uker før, 24. – 25. november, må pepperkakehuset (eller pepperkakehusene) leveres til NOVA Spektrum (tidl. Norges Varemesse). Dette vil du få nærmere informasjon om etter at du har meldt deg på.

kommende events