Vi hjelper deg med vellykkede stands- og utstillingsløsninger

Vi hjelper deg med å designe og produsere vellykkede stands- og utstillingsløsninger til bruk i forbindelse med arrangement, utstillinger, showrooms og events. Kontakt NOVA Spektrum Design for dialog om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne gode løsninger tilpasset dine ønsker og behov.

Landets ledende fagmiljø

Våre medarbeidere har lang erfaring med å designe og produsere vellykkede stand- og utstillingsløsninger for ulike oppdragsgivere. Flere av våre kunder har fått utmerkelser og vunnet prisen for beste stand.

Teamet i NOVA Spektrum design representerer landets ledende fagmiljø på stands- og utstillingsdesign. Våre utstillingsarkitekter og rådgivere kombinerer samarbeid, kreativitet og god prosjektledelse på en måte som gjør at du blir godt ivaretatt gjennom alle faser av prosjektet.

Våre beste tips til deg

Se vår film og få gode og konkrete tips til hvordan du lykkes best med din stands- og utstillingsløsning.

Vi leverer til alle

Vi leverer stands- og utstillerløsninger både til bruk i forbindelse med NOVA Spektrums interne og eksterne arrangement, og til alle andre som har nytte av våre konsept- og designtjenester.

Våre løsninger representerer en totalleveranse som inkluderer alt fra design og utforming til produksjon og montering av standplass.

Prisvinnende løsninger

Når våre kunder lykkes, lykkes vi. Flere av våre kunder har de siste årene mottatt utmerkelser og prisen for beste stand i forbindelse med ulike messer og arrangement. For oss gir det en ekstra motivasjon å se at så mange av våre oppdragsgivere lykkes.

Les også: Eksempler på vellykkede stands- og utstillingsløsninger >>

Møt teamet

NOVA Spektrum Design består av syv dedikerte medarbeidere som står klar til å hjelpe deg. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi best løser dine behov når det gjelder stands- og utstillingsdesign.

Kontaktperson for NOVA Spektrum Design:

Kreativ leder Fredrik Lindland
Tlf: +47 40 23 26 27
Epost: fl@novaspektrum.no

kommende events