Prosjekter vi er stolte av

NOVA Spektrum Design bistår en rekke utstillere med ulike stands- og designløsninger hvert år. Her er noen prosjekter vi er ekstra stolte av.

Årets beste stand på Bygg Reis Deg

Fritzøe Engros vant prisen for årets beste fysiske stand på Bygg Reis Deg høsten 2023. NOVA Spektrum Design har stått for konsept, design og produksjon av standplassen.

I sin tildeling av prisen for årets beste fysiske stand til Fritzøe Engros kom juryen med følgende uttalelse:

«Juryen vil fremheve vinnerens helhetsinntrykk. Her har man tatt utgangspunkt i merkevarens visuelle profil og iboende egenskaper for å presentere bedriftens bærekraftfokus på en informativ og inspirerende måte.  Hver enkelt varekategori er presentert på en oversiktlig måte slik at de besøkende kan finne frem på egenhånd. Det er laget relevante aktiviteter som øker de besøkendes kunnskap om råvarene med flotte premier. For å lansere nyheter og skape stoppeffekt har man laget et eget område. Standen fremstår åpen og oversiktlig med god funksjonalitet for de ansatte og god publikumsflyt. Standsbetjeningen fremstår imøtekommende og virker å være faglig dyktig og godt forberedt til å stå på standen».

NOVA Spektrum Design har stått for konsept, design og produksjon av den prisvinnende standplassen til Fritzøe Engros. Oppdraget ble løst gjennom god dialog og nært samarbeid med selskapets markedsavdeling.


Beste stand på UMAMI Arena

Servicegrossistene vant prisen for beste stand på UMAMI Arena 2023, Norges største arena for alle som jobber med mat og drikke.

I tøff konkurranse med flere hundre utstillere, stakk Servicegrossistene av med den gjeve prisen for årets beste stand på UMAMI Arena våren 2023. Juryen var enstemmig i sitt valg av vinner etter en omfattende vurderingsprosess. I forbindelse med tildelingen av prisen ble det gitt følgende begrunnelse for valg av vinner: 

«Vinneren har skapt mange fine små møteplasser på sin store møteplass. Standen er åpen, og her blir du ønsket hjertelig velkommen. Standen er iøynefallende, og du blir umiddelbart klar over hovedbudskapet: «Sammen sprer vi matglede». Designet er gjennomført og skaper en fin helhetlig atmosfære på standen. Videre er det en frodig og frisk stand – juryen ble glad av å være på standen”.

Servicegrossistene har benyttet seg av NOVA Spektrum Design som totalleverandør av standplassen.

kommende events