Velkommen til frokostmøte torsdag 21.september – Trygg by i Lillestrøm og omegn

NOVA Spektrum har gleden av å invitere deg til frokostmøte torsdag 21.september kl.08:15 – 09:45 med faglig program fra 08:30. Frokostmøtet foregår i Lillestrøm Lobby og er gratis å delta på.

På frokostmøtet stiller vi spørsmålet: Hvordan sørger vi for at Lillestrøm og omegn forblir et trygt område uten store utfordringer på området for kriminalitet og sikkerhet?

På frokostmøtet får vi besøk av politiet ved politikontakt Lars Erik Strand som holder en orientering om hvilke utfordringer de ser når det gjelder kriminalitet i og rundt Lillestrøm.   

Lillestrøm kommune ved avdelingsleder for oppsøkende ungdomsteam Børge Røsnes, vil fortelle mer hvordan de jobber opp mot sårbar og risikoutsatt ungdom, og hvorfor dette arbeidet er viktig for å forebygge og forhindre rekruttering til kriminelle miljøer i området.

Vi avslutter frokostmøtet med en panelsamtale med Strømmen Storsenter hvor driftsleder Kristian Erik Ruud og leder for de sivile vekterne på Storsenteret, Steinar Vadla Risa fra Vadla Trygghetsbyrå, deltar. I panelsamtalen går vi dypere inn på hvilke utfordringer varehandelen opplever og erfarer med samfunnsutviklingen, og hva de gjør for å møte disse utfordringene lokalt – alene og i samarbeid med andre aktører i nærmiljøet og politiet.  Målet er å få frem gode læringspunkter som andre også kan ha glede av.

Det serveres enkel frokost til alle deltakere.

Arrangementet er gratis. NB: Begrenset antall plasser.

PRAKTISK INFORMASJON

Dato: Torsdag 21.september 2023.
Tid: 08:15 – 09:45 (Faglig program fra 08:30)
Sted: Lillestrøm Lobby, Messeveien 6. Lillestrøm

PROGRAM – Frokostmøte 21.september

Hvilke utfordringer ser vi på krimimalitetområdet i Lillestrøm og omegn?

Lars Erik Strand
Politikontakt


Lillestrøm kommunes innsats opp mot
sårbar og risikoutsatt ungdom
.

Børge Røsnes
Avdelingsleder, OUT – Oppsøkende ungdomsteam


Panelsamtale med Strømmen storsenter om hvilke utfordringer varehandelen opplever og erfarer med samfunnsutviklingen, og hva de gjør for å møte disse utfordringene lokalt.

Kristian Erik Ruud og Steinar Vadla Risa

kommende events