– Gleder meg til Camp Villmark i helga!

Sverre Myrseth Wang fra Tønsberg har deltatt på Camp Villmark siden slutten av åttitallet. I helgen er han klar for å ta med seg begge sønnene på Norges største innendørs friluftsmesse med fokus på jakt, fiske og friluftsliv. Vi tok en kjapp prat med Sverre før avreise til NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Sverre har deltatt på Camp Villmark og forløperen Villmarksmessen en rekke ganger basert på sin sterke interesse for jakt, fiske og friluftsliv.

Hvorfor setter du alltid av tid til Camp Villmark?

– Camp Villmark er en super arena for å oppdatere seg på friluftsutstyr og få med seg aktuelle produktnyheter. I tillegg kan man se, føle og ta på produktene og sammenligne de på tvers av de ulike utstillerne som er representert på arrangementet.  

Camp Villmark er også en ypperlig arena for å få gode tips til eget friluftsliv og bli inspirert gjennom spennende foredrag.


Er det noen spesielle foredrag du har blinket deg ut i år?

– Camp Villmark har et spennende program i år. Personlig håper jeg å få med meg «25 år som hundekjører» med Lars Monsen lørdag kl.15 på Blaser-scenen i Hall C.

Lars Monsen og Therese Johaug er to av årets mange innledere på Camp Villmark.

Se årets program for Camp Villmark her >>

Hvordan kommer du deg til årets Camp Villmark?

– Vi tar vanligvis toget til NOVA Spektrum i Lillestrøm. Fra stasjonen er det bare noen minutters gange til Camp Villmark. I tillegg slipper man å tenke på kø og parkering.

Vi oppfordrer alle våre besøkende til å gjøre nytte av offentlig transport til våre messer og arrangement. Vår arena ligger i kort gangavstand til Lillestrøm stasjon og bussterminalen i Lillestrøm. Fra Lillestrøm stasjon er det hyppige togavganger gjennom hele dagen til og fra resten av østlandsområdet.


Hva er friluftplanene fremover?

– Min største hobby er friluftsliv, og jeg ser frem til å gå nye turer rundt omkring i Norge ettersom vi bor i et land med fantastiske muligheter for å komme seg ut. I tillegg håper jeg å få dyrket min lidenskap for pistolskyting. Nå er jeg så heldig at begge guttene mine har arvet interessen for våpen og friluftsliv, så alt ligger til rette for mange besøk fra vår familie til Camp Villmark også i årene som ligger foran oss.

Les alt om Camp Villmark 2023 her >>

Sverre Myrseth Wang gleder seg til årets Camp Villmark 24-26.mars på NOVA Spektrum. Foto: privat.

kommende events