Her finner du tivoli og 17.mai-middag i Lillestrøm

I Lillestrøm blir det både tivoli og muligheten for å nyte en herlig tre-retters meny på Lillestrøm Lobby 17.mai.

Også i år blir det en flott 17.mai-feiring i Lillestrøm. Kommunen skriver på sine hjemmesider at årets program er et tradisjonelt program som i stor grad bygger videre på det som har vært vanlig. Dagen starter med flaggheising ved Asak skole kl.08:00 før det blir barnetog og arrangement ved den enkelte skole. Kl.11:00 er det program på Stortorget.


Legg årets 17.mai-middag til Lillestrøm Lobby

Lillestrøm Lobby holder i år åpent kl.16:00 – 22:00 på 17.mai, med mulighet for reservasjon av bord kl.16:30, 17:00, 18:00 og 19:00. Kjøkkensjefen på Lillestrøm Lobby har laget en egen tre-retters meny bestående av herlige retter med stort innslag av norske råvarer. Egen barnemeny for de minste.

NB: Lillestrøm Lobby tar kun imot spisegjester som har reservert bord denne dagen. Book bord raskt for å være sikker på at du får plass.

Legg årets 17.mai-middag til Lillestrøm Lobby i Messeveien 6, Lillestrøm.

Tivoli ved NOVA Spektrum

På parkeringsplassen foran NOVA Spektrum blir det tivoli på 17.mai. Tivoliet holder åpent kl.11:00 – 24:00 denne dagen. Alle har gratis adgang og foreldre kjører gratis sammen med barn på barnekarusellene (Lille pariserhjulet, hestekarusellen og kaffekoppen for barn).

Ta turen til tivoliet ved NOVA Spektrum i mai.

Tivoliet er åpent i perioden lørdag 13.mai – søndag 21.mai. Se link for åpningstider per dag.

kommende events