Inngår nytt lokalmat-samarbeid

NOVA Spektrum og REKO-ringen i Lillestrøm og Lørenskog har blitt enige om et nytt samarbeid. Samarbeidet innebærer at utleveringen av de lokalproduserte matvarene vil foregå på parkeringsplassen ved Lillestrøm Lobby denne høsten. Dette gjør utleveringen både enklere og mer tilgjengelig for kundene til REKO-ringen.

REKO-ringen i Lillestrøm og Lørenskog er et lokalmat-samarbeid tuftet på ideen om omsetning av lokalprodusert mat direkte fra bonde og mathåndverker til forbruker uten mellomledd.

Nytt utleveringssted

Nå har NOVA Spektrum og REKO-ringen i Lillestrøm og Lørenskog inngått et nytt samarbeid om bruk av parkeringsplassen ved nye Lillestrøm Lobby som utleveringssted for varene som bestilles av de lokale matprodusentene. Avtalen kom i stand etter at det ble kjent at REKO-ringen var på utkikk etter et nytt utleveringssted.

Koordinator for REKO-ringen i Lillestrøm Rebekka Bond er svært takknemlig for at NOVA Spektrum har stilt sin parkeringsplass til disposisjon for utlevering:

NOVA Spektrum tok kontakt med oss kort tid etter at det ble kjent at vi var på utkikk etter et nytt utleveringssted i nærområdet. Gjennom god dialog har vi funnet praktiske løsninger som gjør at vi denne høsten får tilgang på det beste utleveringsstedet som er tilgjengelig i nærområdet til innbyggerne i Lillestrøm og Lørenskog. Dette setter vi stor pris på. Jeg vil berømme NOVA Spektrum som gjør det mulig for flere å få smaken på det beste vår region har å by på, og som legger til rette for positive ringvirkninger i eget nærområde, sier Bond. 

Gjennom REKO-ringen får forbrukerne tilgang på gode, lokale produkter.

Passer inn i profilen til nye Lillestrøm Lobby

NOVA Spektrum åpner denne høsten Lillestrøm Lobby, en ny og unik møteplass for byens befolkning med tilbud om ekte og ærlig mat. F&B Direktør i NOVA Spektrum Freddy S. Bruu mener tilretteleggingen for utlevering fra REKO-ringen harmonerer med profilen til nye Lillestrøm Lobby:

I likhet med REKO-ringen er også vi opptatt av god, kortreist mat som er bærekraftig.  Vi er allerede i dialog med flere lokale småskalaprodusenter med ekte kjærlighet til høy kvalitet når det gjelder produktene de produserer, og ønsker å komme i kontakt med enda flere. Samarbeidet med REKO-ringen gir oss bedre oversikt over aktuelle produsenter som kan bidra til gode matopplevelser basert på kortreist mat fra egen region.

I tillegg synes vi det er hyggelig å legge til rette for at REKO-ringen blir enda mer tilgjengelig for innbyggerne i eget nærområde. Forhåpentligvis bidrar dette også til at interessen for produktene som de lokale produsentene tilbyr øker ytterligere, noe vi ser på som svært positivt, sier Bruu.

Både REKO-ringen og Lillestrøm Lobby er opptatt av god, kortreist mat som er bærekraftig. Bildet er fra et møte tidligere i år mellom F&B Direktør i NOVA Spektrum Freddy S. Bruu og Hans Arild Grøndahl på Grøndalen gård.

Lett tilgjengelig for alle

REKO-ringen regner med at den sentrale beliggenheten som NOVA Spektrum representerer vil gjøre at enda flere av kundene til REKO-ringen i Lillestrøm og Lørenskog vil gå eller sykle til utleveringsstedet. I tillegg ligger NOVA Spektrum sentralt til i umiddelbar nærhet til både togstasjonen og bussterminalen i Lillestrøm.

Enkelte av kundene vil imidlertid fortsatt benytte seg av bil. For disse vil det bli lagt til rette for fri parkering i perioden for utlevering av varene fra produsentene i REKO-ringen.

kommende events