Norges mest sentrale lokaler for møter og konferanser

Legg din neste samling til oss. Gjennom NOVA Studios tilbyr vi moderne og nyoppussede møte- og konferanselokaler med sentral beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Vi gjør det enkelt for deg å arrangere møter og konferanser

Gjennom mer enn 100 års erfaring med å legge til rette for møteplasser som skaper gode opplevelser sørger vi for vellykkede møter og konferanser uavhengig av størrelse og behov. Vi ser frem til å hjelpe deg med planleggingen og gjennomføringen av ditt arrangement.

NOVA Studios er  vår møte- og konferanseavdeling med moderne møterom og gode matopplevelser. Hos oss kan du også enkelt kombinere møter og konferanser med salgsutstillinger eller annen plasskrevende aktivitet.

Andre møte- og eventrom

Vi tilbyr også andre event- og møterom som kan leies. Lokalene kan skreddersys etter dine behov for størrelse, tekniske løsninger og fasiliteter.

VIP-rommet – opptil 75 personer

Vårt mest eksklusive rom ligger i andre etasje mellom hall C og D. VIP-rommet er vårt aller fineste rom – det perfekte stedet for deg som ønsker en eksklusiv og avslappende atmosfære.

Rommet er utstyrt med topp moderne projektor, høyttalere, mikrofon, lyd, lys, scene og lerret.


Eventrommet – opptil 60 personer

Lokalet er lyst og luftig og ligger i andre etasje over hall E. Rommet kan tilpasses dine behov og egner seg svært godt for møter, kick-off, kundearrangementer og sosiale sammenkomster.

Rommet er utstyrt med topp moderne projektor, høyttalere, mikrofon, lyd, lys, scene og lerret.Private arrangement

Planlegger du arrangement som for eksempel jubileer, konfirmasjon eller andre private sammenkomster, tilpasser vi rommet og oppsett etter dine ønsker og behov.


 

For mer informasjon eller booking, kontakt:
Søren Tolsgaard Nielsen
Tlf. + 47 938 18 519 eller e-post:  [email protected]