Opplev noe helt spektakulært – Opplev Van Gogh Alive

På jakt etter en helt unik opplevelse? Ta turen til Van Gogh Alive på NOVA Spektrum og la deg fascinere av en spektakulær utstilling som stimulerer alle sanser, og som bringer deg inn i et eget kunstunivers.

Publikum er full av begeistring etter å ha sett Van Gogh Alive. Utstillingen som er vist i mer enn 80 byer rundt omkring i verden, er nå åpen for alle på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Dette er imidlertid ingen tradisjonell kunstutstilling, men noe mye, mye mer:

Gjennom et digitalt show med enorme projiseringer vises over 3 000 bilder av den verdenskjente maleren Vincent Van Gogh. Opplev kunsten, nyt den vakre musikken og trekk inn duftene som fyller rommet og gjør dette til et helt unikt kunstunivers. Eller som det har blitt skrevet om konseptet: Van Gogh Alive er en symfoni av lys, farger, lyd, musikk og dufter som virkelig bør oppleves.

Les også: Dette har du aldri sett maken til i Norge >>

Eget tegnerom for de minste

Kunstutstillingen er en fengslende og oppslukende opplevelse som passer for både store og små, og som er noe helt annet enn det man har opplevd før. Sammen med utstillingen er det også satt opp et eget tegnerom til fri bruk for alle barn. I tillegg er Lillestrøm Lobby åpen – kombiner ditt besøk til Van Gogh Alive med en hyggelig lunsj eller noe å drikke.

Utstillingen er åpen alle dager i perioden 14.november 2023 – 11.februar 2024.

Du kommer garantert til å ta bilder eller filme i løpet av ditt besøk til Van Gogh Alive. Dette er en opplevelse du ønsker å dele med andre!

kommende events