Sammen om de gode kunst- og matopplevelsene i Lillestrøm

Sammen med Nitja senter for samtidskunst ønsker Nova Spektrum og Lillestrøm Lobby å legge til rette for de gode kunst- og matopplevelsene i Lillestrøm. Vi tilbyr derfor alle gjester av Nitja senter for samtidskunst 20 prosent rabatt på all mat og drikke i Lillestrøm Lobby.

Vi i Nova Spektrum og Lillestrøm Lobby er stolte av byen vår og Lillestrøm er virkelig et godt sted å bo, leve og jobbe i.  Samtidig har vi en ambisjon om å være en enda sterkere drivkraft for positiv utvikling av nærmiljøet vi er en del av. Dette er en ambisjon som vi deler med Nitja senter for samtidskunst. Hver for oss, og sammen, bidrar våre institusjoner til at Lillestrøm blir enda mer attraktiv som destinasjon og bosted.

Besøk Nitja
Nova Spektrum og Lillestrøm Lobby vil varmt anbefale alle en tur til Nitja. Nitja byr på spennende og opplevelsesrike utstillinger med billedkunst og kunsthåndverk, og har aktiviteter for barn i eget aktivitetsrom. Kunstsenteret har spesialisert seg på visning og formidling av norsk og internasjonal samtidskunst og ligger kun et par minutters gange fra Lillestrøm Lobby og togstasjonen.

Besøk Nitja i Kirkegata 10A i Lillestrøm sentrum. Foto: Einar Aslaksen.

Nitja har besøksadresse Kirkegata 10A – vis a vis togstasjonen og bussterminalen i Lillestrøm. 

20 prosent rabatt på mat og drikke
Sammen ønsker vi å legge til rette for de gode kunst og matopplevelsene i Lillestrøm. Som spisegjest i Lillestrøm Lobby tilbyr vi deg derfor 20 prosent rabatt på all mat og drikke* mot fremvisning av ordinær eller rabattert billett fra Nitja senter for samtidskunst.

Tilbudet om rabatt gjelder hele i hele åpningstiden til Lillestrøm Lobby på lørdager, og etter kl.16 på hverdager.


*Prisavslag gis ikke på sterk alkoholholdig drikkevare.

kommende events