2 til prisen for 1 på Simply Red lørdag 20.august

Lørdag 20.august spiller Simply Red i Lillestrøm. Samme dag spiller også Lisa Stansfield og Natalie Imbruglia. Nå kan du sikre deg 2 billetter til prisen for 1.  

Sammen med arrangøren TADC inviterer NOVA Spektrum til årets siste sommerkonsert i Lillestrøm lørdag 20.august. På scenen står det verdenskjente bandet Simply Red som ble dannet i 1985, oppløst i 2010, før de ble gjenforent i 2015. Bandets opptreden i Lillestrøm er den første konserten i Norge på 30 år for Mick Hucknall og de øvrige medlemmene av den britiske popgruppen.

Simply Red står bak populære og folkekjære låter som blant annet Holding back the years, Stars og sist, men ikke minst If you Don`t know me by now.

Lisa Stansfield og Natalie Imbruglia


I forbindelse med at Simply Red går på scenen, spiller også Lisa Stansfield og Natalie Imbruglia. Stansfield er kjent for låter som blant annet Never, never gonna give you up og All around the world, mens Imbruglia oppnådde sitt store gjennomslag med megahiten Torn.

2 til prisen for 1

Nå kan du sikre deg ekstra rimelige billetter til konserten. TADC har laget et spesialtilbud i form av 2 billetter til prisen for 1. Billettene må bestilles ved å trykke på knappen under som leder deg til tilbudssiden.

Utendørskonsert og forholdet til våre naboer

Ettersom lørdagens konsert er en utendørskonsert, vil den kunne være merkbar for naboene til NOVA Spektrum. Samtidig vil konserten bli avsluttet i tråd med bestemmelsene som gjelder for helge- og nattefred. Vi oppfordrer beboere i nærområdet til å ta turen til konserten for en fin opplevelse som bidrar til å forlenge sommerstemningen.

kommende events