Snart åpner Lillestrøm Lobby

Gode matopplevelser og hyggelig atmosfære er viktige stikkord for Lillestrøm Lobby som åpner om kort tid.  

Brikkene er i ferd med å falle på plass før åpningen av Lillestrøm Lobby senere i høst.  De siste ukene har flere nye medarbeidere blitt ansatt samtidig som et stort antall håndverkere har vært i sving med å få på plass all innredning. Fortsatt gjenstår noe arbeid, men i hovedsak er kjøkken, bar og det nye sitteområdet ferdigstilt.

Lillestrøm Lobby har 130 sitteplasser med tillegg av et større barområde og flere møterom. I tillegg er deler av lokalene utformet på en jobb-vennlig måte som gjør de aktuelle for studenter og andre som ønsker et avbrekk fra lesesalen eller hjemmekontoret.

Hva er Lillestrøm Lobby?

Lillestrøm Lobby blir et sted for deg som setter pris på gode matopplevelser i en hyggelig atmosfære. Ved siden av tilbud om lunsj og middag, vil Lillestrøm Lobby også være en raus og åpen storstue og et naturlig møtested mellom kultur, næring, folk og mat.

Møterommene i tilknytning Lillestrøm Lobby egner seg like godt til sosiale sammenkomster som til møtevirksomhet og mindre samlinger.  

Barområdet i Lillestrøm Lobby representerer et naturlig førstevalg for alle som er på jakt etter byens beste møteplass for afterwork, eller som har lyst på en kveld med uteliv.  

Ekte og ærlig mat

Lillestrøm Lobby serverer mat i tråd med den nordiske brasseristilen – ekte og ærlig mat med porsjoner du blir mett av. For å skape den unike matopplevelsen samarbeider Lillestrøm Lobby med lokale matprodusenter. Dette er produsenter som brenner for høy kvalitet og førsteklasses smaksopplevelser. Målet er å drive det nye spisestedet på en bærekraftig måte som kommer nærmiljøet til gode, og som skaper positive ringvirkninger lokalt.

Lillestrøm Lobby samarbeider med lokale produsenter for å skape unike matopplevelser.

Når åpner dørene?

Lillestrøm Lobby er sentralt plassert i Lillestrøm ved messesenteret til NOVA Spektrum (tidligere Norges Varemesse). Følg med på hjemmesidene til Lillestrøm Lobby for mer informasjon om første åpningsdag.

Bli en del av laget

Lillestrøm Lobby styres av et faglig sterkt team som trenger flere medarbeidere (heltid/deltid) med glimt i øyet til å skape Lillestrøms beste møteplass. Sjekk våre ledige stillinger og søk nå!

kommende events