Spanderer gratis parkering på alle besøkende til årets byfest i Lillestrøm

NOVA Spektrum heier på Byfesten i Lillestrøm og spanderer gratis parkering på alle besøkende til arrangementet. Ta også gjerne turen innom Lillestrøm Lobby for å oppleve den flotte fotoutstillingen som er satt opp sammen med aktive i Lillestrøm Fotoklubb.

NOVA Spektrum skrur av parkeringsanlegget torsdag til søndag (15-18.juni) i forbindelse med Byfesten, og spanderer gratis parkering på alle tilreisende og besøkende til arrangementet frem til søndag kl.23:59. Du kan kjøre inn og ut av parkeringsplassen foran NOVA Spektrum så mange ganger du vil, eller lar bilen stå over natten uten å måtte betale for dette.

Ved siden av direkte økonomisk støtte til Byfesten i Lillestrøm er gratis parkering vårt bidrag til årets arrangement. Gjennom gratis parkering håper vi så mange som mulig tar turen til Lillestrøm og de mange konsertene, arrangementene og scenene som det er planlagt for de neste dagene. Dette er virkelig en folkefest hele byen kan glede seg over og være stolte av!

Hele programmet for Byfesten i Lillestrøm er tilgjengelig her.

Spis deg mett på Lillestrøm Lobby

På vei til og fra parkeringsplassen foran NOVA Spektrum passerer du Lillestrøm Lobby, vårt spisested med gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil. Lillestrøm Lobby har en utmerket lunsj- og middagsmeny som passer perfekt for deg som ønsker å kombinere et besøk til Byfesten med et velsmakende måltid. Legg gjerne også turen innom uteserveringen til Lobby for en pust i bakken og noe kaldt å drikke.

Les mer om Lillestrøm Lobby og reserver ditt bord nå ved å trykke her.

Ta turen innom Lillestrøm Lobby i forbindelse med ditt besøk til årets byfest i Lillestrøm.

Opplev fotoutstillingen i Lillestrøm Lobby

I samarbeid med aktive i Lillestrøm Fotoklubb har vi etablert en egen fotoutstilling i Lillestrøm Lobby i forbindelse med Byfesten. Fotoutstillingen består av et utvalg flotte bilder som er tatt av hobbyfotografer i eget nærområde. Utstillingen passer for alle aldersgrupper, og er tilgjengelig i hele åpningstiden til Lillestrøm Lobby. Det koster ingenting å se utstillingen – det er bare å stikke innom!

Ta turen til Lillestrøm Lobby for å se og oppleve fotoutstillingen fra aktive i Lillestrøm fotoklubb. På bildet ser du bidragsyterne til utstillingen som er gratis å besøke.

 

kommende events