Topp tilbakemelding på vårt nye møte- og konferansetilbud NOVA Studios

Gjennom nye NOVA Studios tilbyr NOVA Spektrum nå flotte møte- og konferanselokaler med sentral beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen. Lokalene er fleksible og kan tilpasses alle ønsker og behov.

Dersom du planlegger møter, kurs eller konferanser, er NOVA Studios midt i blinken for deg. Den nye møte- og konferanseavdelingen til NOVA Spektrum består av moderne og nyoppussede lokaler som passer for både små og store grupper. Lokalene er også svært velegnet for møter og konferanser i kombinasjon med salgsutstillinger, mini-messer eller annen plasskrevende aktivitet.

NOVA Studios har møte- og konferanselokaler som kan tilpasses arrangement med alt fra 10 til 900 deltakere. Ved behov kan også større grupper benytte NOVA Studios.

Unik beliggenhet

NOVA Studios inngår som en del av messesenteret og har samme sentrale beliggenhet som resten av NOVA Spektrum. Fra Lillestrøm stasjon er det hyppige avganger gjennom hele dagen til og fra Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen med en reisetid på bare 10-12 minutter hver vei. Fra stasjonen er det bare noen minutters gange til NOVA Studios.

NOVA Studios er også godt tilrettelagt for møter og konferanser der deltakerne benytter egen bil. Parkeringsanlegget har en samlet kapasitet på 1250 parkeringsplasser i umiddelbar nærhet til konferansefasilitetene. Velger du NOVA Studios, slipper du å forholde deg til shuttlebusser og trange parkeringslommer.

Fra Lillestrøm stasjon er det bare 3-5 minutters gange til NOVA Studios.

Gode matopplevelser

Gode matopplevelser er en viktig del av totalopplevelsen. NOVA Studios har dyktige medarbeidere som står klare til å gi alle møte- og konferansegjester førsteklasses mat- og drikkeoppevelser fra et flunkende nytt kjøkken. Mat- og måltidsløsningene er basert på ekte og ærlig mat med råvarer fra lokale produsenter som brenner for høy kvalitet og bærekraft i alt de gjør.

Du finner selvsagt også en egen kaffe og te-buffet utenfor møte- og konferanserommene som er tilgjengelig gjennom hele dagen for alle konferansegjester.

NOVA Studios sørger for god og velsmakende mat til alle møte- og konferansedeltakere.

Legg ditt neste arrangement til NOVA Studios

Gjennom mer enn 100 års erfaring med å legge til rette for møteplasser som skaper gode opplevelser, sørger NOVA Spektrum gjennom NOVA Studios for vellykkede møter og konferanser uavhengig av størrelse og behov. De første første kundene som har benyttet NOVA Studios, gir det nye møte- og konferansetilbudet topp score med hensyn til både lokaler, beliggenhet og mat- og måltidsopplevelser.

Les mer og legg ditt neste arrangement til NOVA Studios.

kommende events