Velkommen til møteplassen Ja til eldre

I samarbeid med Ja til eldre har NOVA Spektrum gleden av å invitere deg til vårt åpne arrangement i Lillestrøm Lobby torsdag 15.februar kl.11:30 – 14:00. Dørene åpner kl.11:30 med servering av lunsj for de som ønsker det fra kl.12:00.

Torsdag 15.februar får vi besøk av journalist og forfatter Marit Aschehoug som skal holde et spennende foredrag med tittelen “livet leker – og vi hiver oss med i leken”. I tillegg blir det samtale på scenen mellom Marit Aschehoug og initiativtaker bak Ja til eldre Odd Grann. Vi setter også av tid til musikalske innslag underveis.

Vi legger i tillegg inn tid til prat rundt bordene og bespisning underveis i løpet av Møteplassen Ja til eldre.

Gratis deltakelse

Det koster ingenting å delta på arrangementet. Lunsj koster 189,- og består av velsmakende smørbrød med oksekarbonade, myk løk og sylteagurk. Det er valgfritt om du ønsker å benytte deg av lunsjtilbudet.

Meld deg på nå!

Vår møteplass er åpen for alle. Vi ber samtidig om forhåndspåmelding av hensyn til planleggingen av de praktiske sidene av arrangementet.

Dato: Torsdag 15.februar
Kl.11:30 – 14:00 (Dørene åpner 11:30)
Sted: Lillestrøm Lobby, Messeveien 6. Lillestrøm (Lobby ligger i NOVA Spektrum ved inngang øst)
Pris: Arrangementet er gratis
Arrangør: Ja til eldre i samarbeid med NOVA Spektrum

Du kan enkelt melde deg på Møteplassen Ja til eldre ved å trykke på knappen over eller sende en tekstmelding/sms med ditt navn til telefonnummer 97677528.

Hvem passer vårt arrangement for?

Vårt arrangement er et tilbud til deg som i løpet av de nærmeste årene befinner deg i overgangen mellom jobb og pensjonisttilværelse, eller som allerede har trappet helt eller delvis ned i arbeidslivet – og som ønsker å treffe andre spennende mennesker, lytte til interessante samtaler om samfunnsaktuelle temaer, spise noe godt – eller rett og slett bare har lyst til å finne på noe hyggelig i egen hverdag.

Møteplassen er et initiativ i samarbeid med foreningen Ja til eldre, og tar utgangspunkt i et felles mål om å fremme positivitet og livskvalitet – og å mobilisere kraften som finnes i alle deler av befolkningen.

Les mer om Ja til eldre i Facebookgruppen som du finner HER.

kommende events