– Vi bruker lokale råvarer for å skape førsteklasses matopplevelser!

Nye Lillestrøm Lobby passer perfekt for julebord og juleselskaper, og har lokaler som passer for både store og små grupper. Nå lanserer Lillestrøm Lobby også sin egen 6-retters julemeny med herlige smaksopplevelser. F&B Direktør Freddy S. Bruu forteller at de fortsatt har plass til flere julebestillinger i desember.

For noen uker siden åpnet Lillestrøm Lobby dørene for første gang. Nå ser F&B-Direktør for NOVA Spektrum Freddy S. Bruu frem til en travel julesesong med julebord og juleselskaper fra midten av november og frem til de siste dagene før julaften. Bruu forteller at lokalene til Lillestrøm Lobby er som skreddersydd for store og små selskaper.

Lillestrøm Lobby egner seg perfekt for julebord og andre feiringer – enten man er en større arbeidsplass eller bare ønsker en herlig kveld for to.

Vår restaurant har god plass til både arbeidsplasser, vennegjenger og familier som ønsker å tilbringe en hyggelig kveld sammen i lun atmosfære med god mat og drikke. I tillegg har vi to mindre Chambre Séparée med navn Vigernes og Volla som kan brukes til julebord og andre feiringer. Vi er et like selvsagt valg enten du skal arrangere et firmajulebord eller bare ønsker å skape en herlig kveld for to, sier Bruu.

Bruu forteller at de har fått svært gode tilbakemeldinger på matopplevelsene de første ukene etter åpningen, og at den nye møteplassen med kort avstand til både sentrum og Lillestrøm togstasjon har blitt svært godt mottatt i Lillestrøm.  

Lillestrøm Lobby har fått god mottakelse fra første dag etter åpningen tidligere i høst.

Bruk av lokale råvarer for å lage førsteklasses matopplevelser

Fra og med denne uken kan spisegjestene på nye Lillestrøm Lobby glede seg over en ny 6-retters julemeny med ekte kvalitet i råvarer og tilberedning.

Når Bruu blir bedt om å trekke frem kjøkkenets høydepunkter, fremhever han reinsdyr fra Stensaas på Røros med rosenkål og bacon fra Rosenberg i Lillestrøm. I tillegg finner vi også rødbetgravet laks med Nýr fra Grøndalen Gård i Auli og pepperrot på menyen. Bruu lover også gjestene andre matskatter med stort innslag av rene og sunne råvarer:

Filosofien bak vår julemeny er å bruke lokale råvarer for å skape førsteklasses matopplevelser til en fornuftig pris. I tillegg sørger vi for å avrunde et fantastisk måltid med norske oster og en herlig dessert som skal toppe en ellers utsøkt matopplevelse, sier Bruu.

Filosofien bak julemenyen til Lillestrøm Lobby er å bruke lokale råvarer for å skape førsteklasses matopplevelser til en fornuftig pris.

Den komplette møteplassen og det perfekte stedet for julebord

Bestillingene til julebord og julelunsj har allerede begynt å tikke inn til Lillestrøm Lobby, men Freddy S. Bruu forteller at de har plass til flere:

Ettersom vi nylig åpnet døren for første gang, har vi fortsatt plass til flere julebord og juleselskaper fra bedrifter og andre som ønsker å kose seg sammen over et deilig måltid med god drikke til. Hos oss kan du også enkelt veksle mellom å spise og nyte en drink eller et glass i baren sammen med dem du ønsker å sette pris på. Vi er den komplette møteplassen og det perfekte stedet for julebord i Lillestrøm, sier Bruu.  


kommende events