3 priser for beste stand på snaut ett år!

Utstillingsarkitekt Nicolai Hjelle og hans kollegaer i NOVA Spektrum har nok en gang designet en utstillingsplass som vinner prisen for beste stand. Dette er den tredje prisen på snaut ett år. Historien om årets vinnerstand har nå nådd ut i det internasjonale nettverket til verdens største produsent av bygge- og anleggsmaskiner.

Nicolai Hjelle og hans kollegaer i NOVA Spektrum Design har spesialisert seg på å hjelpe utstillere med å lage stands i forbindelse med møteplassene Nova Spektrum arrangerer. I tillegg tar de også oppdrag for bedrifter som trenger bistand i forbindelse med messer i regi av eksterne arrangører.

Som rådgivere for mange bedrifter som bruker messevirksomhet som sin fremste kanal for salg, markedsføring og relasjonsbygging, stilles det svært høye krav til prosjektledelse, samarbeid og kreativitet i forbindelse med tjenestene Hjelle og hans kollegaer leverer. Ofte er tidsrammene for oppdragene knappe, samtidig som det er tydelige forventninger til utforming og kreativitet fra oppdragsgiver.

3 priser på snaut ett år

Sammen med kreativ leder Fredrik Lindland og prosjektleder Renate Indiane Flam har utstillingsarkitekt Nicolai Hjelle tidligere bistått NorDan, som vant prisen for beste stand på Bygg Reis Deg høsten 2021. I vinter vant også en annen kunde av NOVA Spektrum Design, selskapet Meca, prisen for beste stand på messen Artic Entrepreneurs. Også denne standen ble utformet av Hjelle, i samarbeid med prosjektleder Elisabeth Carlson-Sørensen.

I forbindelse med Vei og Anlegg 2022 kunne gjengen i NOVA Spektrum med Nicolai Hjelle og prosjektleder Siri Bendiksen Landhaug i spissen glede seg over at nok en designkunde stakk av med seieren for årets beste stand. Blant 192 utstillere, var det Pon Equipment som utmerker seg med den beste standen vurdert ut fra kriterier som utnyttelse av standareal, stoppeffekt og kreativitet/lyssetting.  Pon Equipment vant prisen i tøff konkurranse med et stort antall andre utstillere fra Norge og Norden som var samlet på Lillestrøm nylig. 

Veldig stolte

 Markedsansvarlig i Norge for Pon Equipment Heidi Østerlie forteller at prisen for beste stand har skapt stor stolthet internt:

— Vi er veldig stolte over å ha vunnet prisen for beste stand i forbindelse med Nordens største anleggsmesse. Dette er noe som er blitt vektlagt ved flere anledninger i vår virksomhet, og er en pris som henger svært høyt for et selskap som vårt ettersom Vei og Anlegg representerer en av våre viktigste salgs- og markedsføringskanaler ut mot nåværende og potensielle kunder, sier Østerlie.

Svært gode rådgivere

Østerlie roser samarbeidet med NOVA Spektrum Design, og trekker spesielt frem kvaliteten på prosjektledelse og rådgivning når hun blir bedt om å utdype hvorfor hun gjerne anbefaler andre utstillere å benytte seg av tjenestene til Hjelle og hans kollegaer:

— NOVA Spektrum Design besitter en unik prosjektlederkompetanse som gjør at alle detaljene i forbindelse med standen kommer på plass på en god måte. I tillegg er de svært gode rådgivere underveis i prosessen med å finne de beste og mest kreative løsningene som gjør at vi får maksimal effekt ut av vår tilstedeværelse på messen. Jeg vil også gi NOVA Spektrum honnør for at de er utrolig serviceorienterte og hyggelige å samarbeide med, og at de på en god måte holder oversikt over våre ønsker og behov. Alt fremstår som veldig profesjonelt og enkelt for oss som kunde, sier Østerlie.  

Får internasjonal oppmerksomhet

Østerlie representerer Pon Equipment i Norge. Selskapet har vært forhandler av Caterpillar produkter siden 1930. Caterpillar er verdens største produsent av bygge- og anleggsmaskiner, med en årlig omsetning på verdensbasis i størrelsesorden 8,3 milliarder dollar. Østerlie forteller at prisen for beste stand har blitt lagt merke til i det internasjonale nettverket til Pon Equipment:

— For første gang ble Vei og Anlegg gjennomført som et innendørsarrangement. Dette gjorde at vi måtte tenke nytt og annerledes sammenlignet med tidligere år. Samtidig bidro NOVA Spektrum Design til å løse oppgaven på en måte om gjorde at vi klatret helt til topps i kåringen av årets beste stand. Historien om dette går nå i vårt internasjonale nettverk, og er med på å gjøre våre kollegaer i andre land oppmerksom på vår suksess. Dette synes vi er stor stas, sier Østerlie.  

Les mer om NOVA Spektrum Design her: https://novaspektrumdesign.no/  

kommende events