3 tips til kjekke farsdagsgaver

På søndag er det farsdag! Overrask egen pappa, mann, samboer eller kjæreste med en kjekk farsdagsgave som representerer en hyggelig opplevelse.

Pappaene i NOVA Spektrum har tre tips til opplevelsesrike farsdagsgaver:

1. Opplev Van Gogh Alive i Lillestrøm

Vil du spandere en opplevelse utenom det vanlige? Ta turen til Van Gogh Alive i NOVA Spektrum. Dette er en fantastisk kunstutstilling i form av en digital opplevelse med bilder, lukt og andre effekter som appellerer til sansene. Har du en pappa, mann, samboer eller kjæreste som fortjener en ekstra fin opplevelse? Ta han med på van Gogh Alive da vel!

2. Spander et besøk til Camp Villmark

Camp Villmark er stedet for alle som elsker å være ute i natur og frisk luft. Arrangementet avholdes i NOVA Spektrum 15-17.mars 2024 og er rett sted å være for alle pappaer som er glad i jakt, fiske og friluftsliv.

Overrask pappaen du vil sette pris på med billetter til Camp Villmark.

3. Gi bort en herlig måltidsopplevelse i Lillestrøm Lobby

Gled pappaen din med et gavekort til Lillestrøm Lobby! Dette er en gave han utvilsomt vil sette stor pris på. Lillestrøm Lobby sørger for gode opplevelser med norsk og nordisk mat, og har en variert meny med retter som passer for enhver smak. Gjør noe hyggelig sammen – legg turen til Lillestrøm Lobby!

kommende events