Siste frist for å søke om gratisbilletter

Om noen timer går fristen for å søke om gratisbilletter fra Romerike billettfond ut. Billettfondet er et felles initiativ i regi av Lillestrøm kultursenter, LSK, SNØ, NOVA Spektrum og Strømmen storsenter for å gi flere med utfordringer muligheten til å få en positiv opplevelse i eget nærområde. Søk nå!

Mandag 2.september kl.23:59 er siste frist for å søke om fribilletter fra Romerike billettfond. Det deles ut fribilletter til både Lillestrøm kultursenter, LSK, SNØ og NOVA Spektrum i høst, med avhenting av alle billettene på Strømmen storsenter.  Alle kan søke om fribilletter. Samtidig vil man i forbindelse med vurderingen av søknadene spesielt være opptatt av å prioritere barnefamilier og enkeltpersoner med utfordringer og som har glede av en positiv opplevelse.

Søk nå

Det tar bare to minutter å søke på fribilletter fra billettfondet. Det eneste du trenger å gjøre er å gå til den digitale søknadsportalen og fylle inn navn, adresse og hvilke arenaer og arrangører du helst ønsker å motta fribilletter fra. Del også en kort begrunnelse (maks 5 setninger) som forklarer hvorfor din søknad bør prioriteres.

Hva skjer videre?

Kort tid etter søknadsfristens utløp vil initiativtakerne bak Romerike billettfond gjennomgå alle søknadene og innstille på mottakere av fribilletter.

Alle som mottar fribilletter fra Romerike billettfond vil bli kontaktet i løpet av de nærmeste ukene med nærmere informasjon om antall mottatte billetter og sted/tidspunkt for avhenting.

Ved spørsmål eller behov for mer informasjon om Romerike billettfond kan NOVA Spektrum ved Iman Winkelman kontaktes: iw@novaspektrum.no  

kommende events