Økt utrygghet – Er vi i ferd med å miste kontrollen over ungdomskriminaliteten i Lillestrøm?

Vi inviterer til åpent og gratis ettermiddagsarrangement om utfordringene knyttet til ungdomskriminalitet i Lillestrøm. Bli med og engasjer deg i temaet på Lillestrøm Lobby torsdag 12.september kl.18!

Er vi i ferd med å miste kontrollen over ungdomskriminaliteten i Lillestrøm og på Nedre Romerike? Hvorfor gjøres det ikke mer for å få bukt med problemene som gjør hverdagen usikker og utrygg? Og er storbyproblemene fra Oslo i ferd med å flytte seg til Lillestrøm og kommunene rundt?

Vi har fått med oss politiet, forskere, fagpersoner og et tidligere gjengmedlem som kan gi oss et godt innblikk i situasjonen, og som er med på belyse saken ut fra flere sider. Bli med og engasjer deg i et viktig tema som angår oss alle!

Bekreftede scenegjester:
– Tony, tidligere ungdomskriminell og gjengmedlem
– Gunhild Lærum, forsvarsadvokat
– Lars Erik Strand, Politiet i Lillestrøm
– Jan Bøhler, engasjert politiker fra Groruddalen
– Anette Elseth, varaordfører Lillestrøm kommune
– Gry Løge Lid, SLT-koordinator Lillestrøm kommune
– Ingrid Iversen Hølaas, analytiker og forfatter av Røde Kors rapporten «Ung, lovløs og lovende»

Praktisk informasjon:
Dato: 12.september
Kl. 18:00 – 19:30
Sted: Lillestrøm Lobby
Pris: Arrangementet er gratis, ingen påmelding nødvendig.

Om arrangøren: NOVA Talks er et samfunnsaktuelt treffsted som for deg som ønsker å lære noe nytt, lytte til interessante samtaler og møte andre spennende mennesker. Det blir Speakers Corner og mulighet for å engasjere seg i kveldens tema. I tillegg åpner vi kranene og tilbyr noe godt å spise for deg som trenger en matbit eller bare har lyst på noe å bite på.

NOVA Talks gjennomføres på Lillestrøm Lobby som ligger ved inngang vest på NOVA Spektrum. Arrangementene er gratis og åpne for alle. Møt opp og bli med på et sosialt treffsted med innhold og engasjement.

kommende events