Bli med på Norges største cyberberedskapsøvelse onsdag 6.november!

Hvordan foregår et hackerangrep, og hvilke konsekvenser kan dine valg få under et angrep? NHO Viken Oslo, Digital Norway og Stiftelsen NOVA Spektrum inviterer deg til Norges største cyberberedskapsøvelse onsdag 6. november.

Bli med og opplev hvordan det er å stå midt i en cyberkrise, og lær hvordan du kan beskytte deg bedre. Meld deg på nå!

Norges største cyberberedskapsøvelse er gratis, og retter seg mot alle som er involvert i kriseberedskap i egen virksomhet, eller som ønsker mer kunnskap om hvordan en cyberhendelse utspiller seg.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på arrangementet som gjennomføres i form av en praktisk øvelse utviklet av Secure Practice og Digital Norway.

Etter arrangementet vil du også få tilgang til en opplæringspakke i digital sikkerhet som er utviklet av ekspertmiljøene i Telenor, DNV og DNB. 

Når øvelsen er ferdig blir det et kort faglig program med ledende eksperter på området for cyberkriminalitet fra KPMG og FFI før vi inviterer alle deltakere til felles minglelunsj i Lillestrøm Lobby. 

Øvelsen blir fort fulltegnet og det er begrenset antall plasser på arrangementet 6. november, så her lønner det seg å være rask!

kommende events