Vår F&B-avdeling ble etablert i 2022 med en tydelig ambisjon om å skape unike mat- og drikkeopplevelser for alle våre gjester, arrangører og utstillere. Vi ønsker å sette en ny standard for servering innenfor messe- og arrangementsbransjen med vekt på kvalitet, bærekraft og stolthet over norske råvarer.
Vi søker nå en engasjert, dyktig og operativ kjøkkensjef som kan være med på å utvikle og skape Lillestrøms beste møteplass for mat- og drikkeopplevelser.
I rollen som operativ kjøkkensjef vil du ha en nøkkelrolle å lede vårt omfattende kjøkken i NOVA Spektrum. Du vil få ansvaret for å drifte en rekke konsepter som strekker seg fra Fine Dining / A la carte, konferanser, banketter opp til 4 000 personer, fast food, påsmurt mm. En viktig oppgave vil være å sikre effektiv drift av kjøkkenet, opprettholde høy kvalitet på matproduksjonen og levere gode kundeopplevelser.
Du vil i tillegg være ansvarlig for både daglig drift og langsiktig utvikling av kjøkkenet, inkludert ledelse av ansatte, kostnadskontroll og kvalitetssikring.
Ansvarsområde og arbeidsoppgaver:
- Det daglige operative ansvaret for all matproduksjon hos NOVA Spektrum AS
- Planlegging og styring av på tvers av de ulike kjøkken / outlets
- Sikre god norsk mat med jevn og konsistent kvalitet, inkludert å utnytte råvarer og planlegge innkjøp
- Ansvar for kostnadskontroll, lønnsomhet og oppfølging av satte KPI’er
- Sørge for effektiv drift med fokus på ressursoptimalisering av personale og råvarer.
- Sikre god kontroll på lager og vareflyt
- Være en synlig og inspirerende leder som skaper et godt, produktivt og motiverende arbeidsmiljø med daglig fag- og personalledelse
- Opplæring og utvikling av ansatte
- Ansvar for IK Mat og IK HMS, samt sikre overholdelse av lover og regler.
- Oppdatere og følge opp interne prosedyrer, standarder og internkontrollsystemer.
Vi søker deg som:
- Har fagbrev som kokk.
- Har solid erfaring fra storkjøkken eller andre roller med ansvar for storproduksjon av mat.
- Er faglig sterk og trygg rollen, med erfaring med drift av ulike kjøkkenkonsepter (à la carte, bankett, fast food, etc…).
- Har god kunnskap om HACCP, IK-Mat, HMS og relevante lover og forskrifter.
- Har erfaring med kalkulasjoner, kostnadskontroll og KPI’er
Personlige egenskaper
Vi søker deg som er strukturert, løsningsorientert og med høy gjennomføringsevne. Videre har du gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du har evne til å lede, motivere og utvikle et team i et hektisk miljø med stødighet og ro. I tillegg motiveres du av målbare resultater i form av KPI-er og tall.
Arbeidssted er Lillestrøm og stillingen rapporterer til administrerende kjøkkensjef.
Søknader vil bli behandlet fortløpende.