Bygg Reis Deg og NOVA Spektrum forlenger samarbeidet

Bygg Reis Deg og NOVA Spektrum har inngått en ny avtale som strekker seg fram til 2031. Den innebærer at de fem neste messene skal avholdes hos Nova Spektrum i Lillestrøm.

– Årets messe har virkelig bekreftet behovet for fysiske møteplasser, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Avtalen innebærer at Bygg Reis Deg gjennomføres annethvert år i uke 42. Den første messen i den nye avtalen blir avholdt 18.-21. oktober i 2023. Nybø ser fram til å fortsette samarbeidet med NOVA Spektrum.

– Vi har arrangert vår messe på Norges Varemesse siden oppstarten i 1954, og ser frem til å videreutvikle et godt og langvarig samarbeid med NOVA Spektrum også i årene som kommer. Vi gleder oss til å samles på byggenæringens viktigste møteplass i mange år fremover, sier Nybø

NOVA Spektrum er veldig fornøyd med forlengelsen av samarbeidet med en av sine viktigste kunder og samarbeidspartnere.

– Bygg Reis Deg er en veldig viktig kunde og dyktig arrangør, og vi er meget glade for at vi skal samarbeide om de fem neste gjennomføringene. Bygg Reis Deg er byggenæringens viktigste møteplass og det ønsker vi å være med på å videreutvikle, sier Andreas Ljones, direktør for eksterne arrangement og nye konsepter hos NOVA Spektrum.

Gunnar Glavin Nybø (til venstre) og Andreas Ljones (til høyre) er glade for at samarbeidet fortsetter.

kommende events