Fant kjærligheten blant 53 000 besøkende på Oslo Motor Show

Midt blant tusenvis av besøkende på Oslo Motor Show fant Monica og Ivar den store kjærligheten. I anledning årets Valentines Day tok vi en prat med den blide sørlendingen som for noen måneder siden fikk sitt ja på Norges største publikumsarrangement i NOVA Spektrum.

En spent Ivar Åsland gikk sent i fjor høst opp på hovedscenen til Oslo Motor Show i regi av NOVA Spektrum. Fra scenen fikk han sitt endelige ja til Monica Thorden Haug i en bryllupsseremoni litt utenom vanlige.  Ekteparet angret imidlertid ikke et sekund på at de valgte å gifte seg på Norges råeste og mest innholdsrike show for alle som liker kjøretøy.

Oslo Motor Show har en helt spesiell plass i våre hjerter ettersom det var her vi møttes første gang, og det var her det ble kjæresteri. Å gifte seg blant mer enn 50 000 bil- og motorentusiaster var en sann fornøyelse og en av mine største opplevelser i livet, forteller en smilende Ivar Åsland.

oslo-motor-show-besøkende gifter seg
Ivar Åsland og Monica Thorden Haug valgte et bryllup litt utenom det vanlige da de giftet seg på Oslo Motor Show. Foto: Kristian Tjessem.

Kom i prat med Monica på Oslo Motor Show

Både Ivar Åsland og kona Monica Thorden Haug driver med dekorlakkering, og sørger for å lage de flotteste motiver på alt fra store lastebiler til amerikanske kjøretøy og custom biler. Ofte er kjøretøyene som dekoreres, noe av det som står eieren mest kjær (nest etter ektefellen eller i motsatt rekkefølge…).

Etter å ha kommet i prat med Monica på Oslo Motor Show det første året, tok Ivar sjansen på å invitere Monica med på stand året etter. Og slik ble det til at de ble enda bedre kjent og fant den store kjærligheten som til slutt ledet til bryllup på fjorårets arrangement. Et bryllup som fikk mer oppmerksomhet enn vanlig, og der flere tusen besøkende på arrangementet flokket seg til for å følge vielsen.

oslo-motor-show-bilde fra messen
Det var stinn brakke på Oslo Motor Show høsten 2022. Foto: Kristian Tjessem.

Planlegger for nye år som utstiller

– Blir det flere år som utstiller nå som du har funnet deg kone og er gift?

Åsland humrer før han svarer:

– I forbindelse med høstens store arrangement, er vi allerede i gang med en showbil som blir vist frem på Oslo Motor Show i oktober. I tillegg sørger vi for en utstilling rundt bilen som gjør at enda flere får opp øynene for hva vi tilbyr og hvordan vi kan hjelpe kundene med å sette et unikt særpreg på eget kjøretøy, sier Åsland.

Åsland er en av Norges mest kjente innen fagfeltet for dekorlakkering i Norge, og er også en internasjonal skikkelse innen sitt fagfelt. Han medgir at han har en sterk lidenskap for faget sitt, men synes også det er svært hyggelig å bli invitert av skoler og lignende for å inspirere andre til å lykkes.

– Oslo Motor Show er en flott møteplass som er viktig for å møte både nye og eksisterende kunder, og som gjør at vi får vist oss frem på en ypperlig måte til et stort publikum. I tillegg bidrar arrangementet til at vi kommer i tettere kontakt med andre samarbeidspartnere som det også er veldig fint å ha et godt forhold til, slik som eksempelvis utdannings- og opplæringsinstitusjoner.  At jeg fant kjærligheten her, er en skikkelig bonus, forteller Åsland og ler.

messehallen til oslo-motor-show
Oslo Motor Show er en flott møteplass for å møte nye og eksisterende kunder, i følge Ivar Åsland. Foto: Kristian Tjessem.

Sterkt tilstede både for kundene og hverandre

Hva er planene fremover nå?

Nå som jeg har funnet meg kone og er lykkelig gift, er planen å flytte til Tinn Austbygd i Telemark. Det er her Monica bor, og det er vi planlegger å drive 2Design videre basert på et sterkt ønske om å fortsatt være sterkt til stede for våre kunder – og for hverandre. I tillegg satser vi på at det blir mer tid til egne bilprosjekter også…

Vi ønsker Monica og Ivar lykke til med både ekteskap og videre drift av selskapet, og ser frem til å møte paret som utstillere på Oslo Motor Show 27-29.oktober 2023.

Biler på messen OMS
Les mer om Oslo Motor Show høsten 2023 på oslomotorshow.no. Foto: Kristian Tjessem.kommende events