Gled andre med en opplevelsesgave i år

Hvorfor ikke overraske familie, venner eller bekjente med en opplevelsesgave i år? Vi har de beste julegavetipsene for deg som ønsker å sette pris på andre.

Billetter til våre messer, arrangement og events er perfekte julegaver som representerer hyggelige opplevelser for mottaker. Kjøp billettene enkelt på nett før du legger dem under årets juletre.

En opplevelsesbasert julegave fra oss er også perfekt for deg som må sende julegavene til dem du er glad i. Billettene til våre arrangement kan enkelt deles med andre ved bruk av egen telefon, Ipad eller pc.

Til alle som vil oppleve noe unikt og spektakulært

Gi bort en spektakulær opplevelse i form av billetter til Van Gogh Alive. Dette er en utrolig fascinerende utstilling som stimulerer alle sanser, og som bringer deg inn i et eget kunstunivers. Utstillingen har blitt vist i over 80 byer over hele verden, og er nå tilgjengelig på NOVA Spektrum i Lillestrøm.

Til den friluftsinteresserte

Er du på jakt etter den perfekte julegave til noen som er interessert i jakt, fiske eller friluftsliv? Da anbefaler vi billetter til Camp Villmark 15-17.mars 2024. Dette arrangementet er et eldorado for alle som er glad i å bruke naturen.

Til de som liker hage, blomster og uterom

Hagemessen NOVA Spektrum

Hagemessen våren 2024 er Norges største arena for inspirasjon og handel til hage og uterom. Gi billetter til Hagemessen i julegave til noen som liker hage, blomster og uterom – eller til den som rett og slett er glad i å se og oppleve mye fint når våren er i anmarsj.


PS: Du kan også gi Afternoon Tea i forbindelse med Hagemessen 2024 i julegave. Les mer her.

Til alle som har lidenskap for kjøretøy og motor

Biler på messen OMS

Årets råeste opplevelsesgave er billetter til Oslo Motor Show 25-27.oktober 2024. Oslo Motor Show er et fantastisk arrangement med show, utstillingsbiler, konkurranser, billøp (!) og mye, mye mer. Arrangementet er en like stor opplevelse for familier som for ihuga motorentusiaster.

Overrask med en hyggelig måltidsopplevelse i Lillestrøm Lobby

To i restauranten Lillestrøm lobby

Sett pris på den eller de du er glad i med et gavekort som kan benyttes til en hyggelig måltidsopplevelse i Lillestrøm Lobby. Lillestrøm Lobby tilbyr førsteklasses opplevelser med norsk og nordisk mat, og har fått svært gode tilbakemeldinger fra sine gjester på matkvalitet, service og atmosfære.

kommende events