Gratis parkering i forbindelse med Byfesten!

Torsdag braker årets Byfest løs i Lillestrøm. Programmet er fullspekket med konserter, kulturarrangement og mange andre aktiviteter for både store og små. Nå stiller NOVA Spektrum alle sine 1 250 parkeringsplasser til fri disposisjon for tilreisende og besøkende i forbindelse med Byfesten.

Årets Byfest er den 25.i rekken, og det første store publikumsarrangementet i Lillestrøm etter pandemiens slutt. Det er lagt opp til et attraktivt og variert program med kjente artister, tivoli og ulike publikumsaktiviteter fra torsdag til søndag. Fullt program er tilgjengelig på hjemmesidene til Byfesten.

Gratis parkering i perioden torsdag til søndag
NOVA Spektrum ønsker gjerne å være en positiv medspiller til årets Byfest, ettersom arrangementet bidrar til å gjøre Lillestrøm enda mer attraktiv som destinasjon og bosted. Dette er også i tråd med ambisjonene NOVA Spektrum har for egen virksomhet, og som ligger til grunn for satsningen på både Lillestrøm Lobby og Lillestrøm NXT.

For å bidra til at Byfesten blir mest mulig tilgjengelig for flest mulig, skrur NOVA Spektrum av parkeringsautomatene fra torsdag til søndag. Dette innebærer at alle kan parkere gratis i forbindelse med Byfesten på de 1250 parkeringsplassene foran messehallene i Lillestrøm.

Fra parkeringsplassen er det bare 3-4 minutters gange bort til torvet og de andre arrangementsområdene i byen.

Lett tilgjengelig for alle
Administrerende direktør i NOVA Spektrum Gunn Helen Hagen synes det er hyggelig å tilby gratis parkering i forbindelse med Byfesten, og håper at dette medfører at arrangementet også tiltrekker seg mange besøkende fra de ytre delene av kommunen og regionen for øvrig:

– Vi er opptatt av at Byfesten også skal være lett tilgjengelig for alle som ikke kan gå eller sykle til arrangementene, eller der offentlig transport ikke er et reelt alternativ. Ved å stille våre parkeringsplasser til fri disposisjon, vil det være lett å ta turen til Lillestrøm også for de som bor i Sørum eller på Fet. Samtidig gjør vi også Byfesten enda mer attraktiv for tilreisende og besøkende fra hele hovedstadsområdet, sier Hagen.

Hagen oppfordrer alle deltakerne på Byfesten til å ha det gøy i forbindelse med årets Byfest, og krysser fingrene for mye besøk på de ulike arrangementene.

Praktisk informasjon:
NOVA Spektrum tilbyr gratis parkering fra midnatt torsdag 16.juni til midnatt søndag 19.juni 2022. Innkjøring via Messeveien eller via Thon Hotel Arena Lillestrøm.

kommende events