Høytidelig åpning av Lillestrøm Pepperkakeby

Ordfører Jørgen Vik klippet fredag 2.desember snoren til Lillestrøm Pepperkakeby. Pepperkakebyen består av mange flotte hus og bygg, og er åpen for publikum frem til lørdag 17.desember.

Mange skole- og barnehagebarn hadde møtt opp til åpningen av Lillestrøm Pepperkakeby fredags ettermiddag. Etter flott korsang ved Lillestrøm kirkes barne- og ungdomskor klippet ordfører Jørgen Vik snoren til selve utstillingen.

Årets pepperkakeby består av mer enn 100 store og små pepperkakehus laget av skoler, barnehager, bedrifter og organisasjoner i Lillestrøm. I tillegg har flere familier og privatpersoner bidratt til den flotte utstillingen.

Ordfører Jørgen Vik klippet snoren til Lillestrøm Pepperkakeby fredag 2.desember.

Stor utstilling av barnetegninger

I tillegg til selve pepperkakebyen kan du også oppleve en flott utstilling av flere hundre juletegninger laget av barn fra hele kommunen. Utstillingen er et samarbeid med Romerikes Blad i forbindelse med avisens store tegnekonkurranse før jul. I år kom det inn rekordmange bidrag, og mange av disse kan nå beskues sammen med et besøk til pepperkakebyen.

Besøk Lillestrøm Pepperkakeby

Lillestrøm Pepperkakeby er et initiativ i regi av NOVA Spektrum, og inngår i samarbeidet på tvers av næringslivet, kulturlivet og kommunen om å gjøre Lillestrøm til Norges hyggeligste juleby.

Besøk Lillestrøm Pepperkakeby nå! Les mer om åpningstidene til Lillestrøm Pepperkakeby her.

Lillestrøm Pepperkakeby får deg i julestemning. Ta med hele familien til NOVA Spektrum for å se den fine utstillingen av pepperkakehus, barnetegninger og julefigurer.

kommende events