Informasjon i forbindelse med avlyst konsert 18.juni

På grunn av uforutsette hendelser, er konserten med The Beach Bys og UB 40 lørdag 18.juni dessverre avlyst. På vegne av arrangøren beklager vi avlysningen, og minner samtidig om at konserten med Simply Red lørdag 20.august går som planlagt.

I samarbeid med TADC har Nova Spektrum lagt til rette for gode konsertopplevelser i sommer. Søndag 29.mai gjestet det verdenskjente bandet Duran Duran Lillestrøm i forbindelse med sin pågående turne i Europa og USA. 

Dessverre gjør uforutsette hendelser at konserten med The Beach Boys lørdag 18.juni må avlyses. Alle som har kjøpt billett, vil bli refundert automatisk av Ticketmaster.  På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 60 dager fra avlysning før pengene er tilbakeført. Vi viser til hjemmesidene til Ticketmaster for mer informasjon.

Dersom man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter. Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke.

Nova Spektrum har ikke mulighet for refusjon av billetter i forbindelse med arrangementet. All dialog i forbindelse med refusjon må derfor skje med Ticketmaster eller utsalgsstedet som ble benyttet i forbindelse med kjøp av billettene.  

Vi beklager på vegne av arrangøren at konserten med The Beach Boys ikke går som planlagt.

Simply Red lørdag 20.august

Sammen med TADC inviterer Nova Spektrum deg til sommerkonsert med Simply Red lørdag 20.august. Simply Red har hatt stor suksess gjennom mange år, og har gitt ut en rekke plater som til sammen har solgt i over 50 millioner eksemplarer.  Simply Red konserten på Lillestrøm er bandets første konsert i Norge på 30 år.

Kjøp dine billetter til konserten her: https://www.ticketmaster.no/event/689647   

kommende events