Kontakt oss

Vi hjelper deg med å designe og produsere vellykkede stands- og utstillingsløsninger til bruk i forbindelse med arrangement, utstillinger, showrooms og events. Kontakt NOVA Spektrum Design for dialog om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne gode løsninger tilpasset dine ønsker og behov.

Telefon: +47 40 23 26 27
Epost: fl@novaspektrum.no

Landets ledende fagmiljø

Våre medarbeidere har lang erfaring med å designe og produsere vellykkede stand- og utstillingsløsninger for ulike oppdragsgivere. Flere av våre kunder har fått utmerkelser og vunnet prisen for beste stand.

Vårt team representerer landets ledende fagmiljø på stands- og utstillingsdesign. Våre utstillingsarkitekter og rådgivere kombinerer samarbeid, kreativitet og god prosjektledelse på en måte som gjør at du blir godt ivaretatt gjennom alle faser av prosjektet.

Vi legger vekt på tett og god kundedialog underveis, og er opptatt av å være gode rådgivere for å finne frem til et konsept som fungerer – og som løfter frem din virksomhet og dine merkevarer på en best mulig måte. 

Vi leverer til alle

Vi leverer stands- og utstillerløsninger både til bruk i forbindelse med NOVA Spektrums interne og eksterne arrangement, og til alle andre som har nytte av våre konsept- og designtjenester.

Våre løsninger representerer en totalleveranse som inkluderer alt fra design og utforming til produksjon og montering av standplass.

5 tips til deg fra NOVA Spektrum Design

Se filmen og få fem gode tips til hvordan du lykkes best med din stands- og utstillingsløsning.

Prisvinnende løsninger

Når våre kunder lykkes, lykkes vi. Flere av våre kunder har de siste årene mottatt utmerkelser og prisen for beste stand i forbindelse med ulike messer og arrangement. For oss gir det en ekstra motivasjon å se at så mange av våre oppdragsgivere lykkes.

Bli inspirert!

Bli inspirert – besøk vår instagramkonto for NOVA Spektum Design.

Prosjekter vi er stolte av

Årets beste stand på Bygg Reis Deg

Fritzøe Engros vant prisen for årets beste fysiske stand på Bygg Reis Deg høsten 2023. NOVA Spektrum Design har stått for konsept, design og produksjon av standplassen.

I sin tildeling av prisen for årets beste fysiske stand til Fritzøe Engros kom juryen med følgende uttalelse:

«Juryen vil fremheve vinnerens helhetsinntrykk. Her har man tatt utgangspunkt i merkevarens visuelle profil og iboende egenskaper for å presentere bedriftens bærekraftfokus på en informativ og inspirerende måte.  Hver enkelt varekategori er presentert på en oversiktlig måte slik at de besøkende kan finne frem på egenhånd. Det er laget relevante aktiviteter som øker de besøkendes kunnskap om råvarene med flotte premier”.

NOVA Spektrum Design har stått for konsept, design og produksjon av den prisvinnende standplassen til Fritzøe Engros. Oppdraget ble løst gjennom god dialog og nært samarbeid med selskapets markedsavdeling.

Beste stand på UMAMI Arena

Servicegrossistene vant prisen for beste stand på UMAMI Arena 2023, Norges største arena for alle som jobber med mat og drikke.

I tøff konkurranse med flere hundre utstillere, stakk Servicegrossistene av med den gjeve prisen for årets beste stand på UMAMI Arena våren 2023. Juryen var enstemmig i sitt valg av vinner etter en omfattende vurderingsprosess. I forbindelse med tildelingen av prisen ble det gitt følgende begrunnelse for valg av vinner: 

«Vinneren har skapt mange fine små møteplasser på sin store møteplass. Standen er åpen, og her blir du ønsket hjertelig velkommen. Standen er iøynefallende, og du blir umiddelbart klar over hovedbudskapet: «Sammen sprer vi matglede». Designet er gjennomført og skaper en fin helhetlig atmosfære på standen. Videre er det en frodig og frisk stand – juryen ble glad av å være på standen”.

Servicegrossistene har benyttet seg av NOVA Spektrum Design som totalleverandør av standplassen.

Kontakt oss