Messen byr på siste nytt i bransjen

På Bygg Reis Deg får du se et bredt spekter av produkter og nyvinninger fra byggenæringen.

– Det er mye nytt i byggenæringen og våre utstillere har behov for å vise det fram. Det er helt klart, sier Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Et mangfold av utstillere og nye løsninger

Utstillerne på Bygg Reis Deg viser fram det meste av løsninger innen bygg, bolig og eiendom. Messen samler i år over 400 utstillere fra 11 forskjellige land fordelt på 18 000 kvm.

– Vi har et mangfold av utstillere fra hele byggenæringen og alle faser i byggeprosessen. Hos oss møter de både profesjonelle og private kunder på jakt etter de beste løsningene for sine prosjekter. De møter dem ansikt til ansikt på sine stands og får vise fram sine produkter. Her prates det om det meste innen byggevarer og nye arbeidsprosesser. Det kan for eksempel være nye produkter av bedre kvalitet eller løsninger som gjør det raskere å bygge det man ønsker. Mange av proffene ser også etter nye samarbeidspartnere for å levere mer bygg for pengene, sier Glavin Nybø.

En rekke foredrag

På messen kan du høre en rekke foredrag innen ulike bransjerelevante temaer. Her kan du se programmet på Bygg Reis Deg 2021.

Byggenæringens Innovasjonspris, som ble etablert av Bygg Reis Deg i 2011, deles også ut under messen. Prisen går til et firma, en organisasjon eller et team som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter eller tjenester, samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring.

I år var det over 50 ulike deltakere med i konkurransen og ni kandidater i finalerunden, ifølge Glavin Nybø.

kommende events