Opplev magien på Julebordsshowet på NOVA Spektrum i Lillestrøm

Vi har en spennende nyhet for alle juleentusiaster! For aller første gang inviterer NOVA Spektrum deg til et spektakulært julebordsshow, og det første i sitt slag i Lillestrøm! Denne magiske kvelden vil finne sted i våre storslåtte lokaler og lover en uforglemmelig opplevelse med stjernespekket underholdning, musikk og latter.

Perfekt for bedrifter – store som små

Dette julebordsshowet er skreddersydd for grupper i alle størrelser. Enten du representerer en stor bedrift eller en mindre virksomhet, er dette arrangementet den ideelle måten å feire på med venner og kolleger. Inviter teamet ditt til en kveld med topp underholdning, nydelig mat og fantastisk stemning – en perfekt anledning til å styrke lagånden og skape gode minner sammen.

En kveld full av stjernespekket underholdning

På scenen vil noen av Norges mest kjente artister stå klare til å underholde deg. Dette er en unik sjanse til å oppleve topp underholdning live, i en festlig atmosfære. Gjør deg klar til å le, synge med og danse til rytmene fra artistene som vil løfte julestemningen til nye høyder.

Kulinariske opplevelser av høy klasse

I tillegg til den fantastiske underholdningen, vil vi servere en utsøkt tre retters meny. Våre talentfulle kokker har satt sammen en meny basert på kortreiste norske råvarer som hyller det beste av det Norge har å by på. Nyt smakfulle retter som er nøye utvalgt for å gi deg den perfekte førjulsopplevelsen. For de som ønsker en komplett gastronomisk opplevelse, så er en tilpasset vinpakke som er skreddersydd til menyen inkludert.

Sikre deg billetter nå!

Dette er kvelden du ikke vil gå glipp av. Enten du ønsker å samle venner eller kolleger lover vi en førjulskveld du sent vil glemme. Sikre deg billetter nå og bli en del av denne nye, spennende tradisjonen.

Detaljer om Arrangementet:

  • Dato: 12. og 13. desember 2024
  • Tid: 19.00 – 02.00
  • Sted: NOVA Spektrum, Lillestrøm

Overnatting

Trenger du og ditt selskap overnatting ifm showet, så har vi et samarbeid med Scandic Lillestrøm. Bruk kode: PROMO15B og få 15% på tilgjengelige priser og rom

Bestill overnatting her

kommende events