Opplev Van Gogh Alive på NOVA Spektrum

I perioden 14.november – 11.februar kan du oppleve Van Gogh Alive på NOVA Spektrum. Dette er en fantastisk kunstutstilling i form av en digital kunstopplevelse skapt av Grande Experiences. Kombiner gjerne ditt besøk med en hyggelig måltidsopplevelse i Lillestrøm Lobby.

Van Gogh Alive er sett av mer enn 8,5 millioner mennesker i over 80 byer. Nå kan du oppleve det prisbelønte kunstkonseptet i Lillestrøm. Grande Experiences har gjennom bruk av grensesprengende teknologi utviklet en utstilling med enorme projiseringer av de mest kjente kunstverkene til Van Gogh.

Til sammen inngår 3 000 bilder i den unike kunstopplevelsen der man bokstavelig talt trer inn i de verdensberømte motivene til den nederlandske maleren.

Opplev de fantastiske kunstverkene til den verdenskjente maleren Vincent Van Gogh på NOVA Spektrum.

Utstillingen er ingen vanlig kunstutstilling – men en multisensorisk kunstopplevelse med klassisk musikk og unik mulighet til å la seg fascinere av de verdenskjente verkene som Grande Experiences har plukket ut i forbindelse med Van Gogh Alive.

Du kan oppleve Van Gogh Alive på NOVA Spektrum hver dag i perioden 14.november 2023 – 11.februar 2024. Utstillingen er åpen i tidsrommet 10:00 – 20:00 med siste inngang kl.19.

Lillestrøm Lobby er åpen

Vårt hyggelige og lune spisested Lillestrøm Lobby holder åpent i forbindelse med Van Gogh Alive. Kombiner gjerne ditt besøk til utstillingen med en matbit eller noe godt å drikke. På menyen finner du både bakst og kafevarer, så vel som et bredt utvalg lunsj- og middagsmåltider. Vi har også gode menyalternativ som passer for de minste.

To i restauranten Lillestrøm lobby

NB: November og desember er høysesong for julebord. Foreta gjerne en bordreservasjon til Lillestrøm Lobby dersom du ønsker å være sikker på å få plass i restauranten på kveldstid. Du kan enkelt foreta din bordreservasjon via hjemmesidene til Lillestrøm Lobby.

Finn veien til oss

NOVA Spektrum ligger lett tilgjengelig enten du benytter offentlig transport eller egen bil.

Med bil: NOVA Spektrum har 1250 parkeringsplasser rett utenfor egen arena. Vår besøksadresse er: NOVA Spektrum, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm.

Med tog: Gå av på Lillestrøm stasjon og følg skiltingen til NOVA Spektrum. Fra stasjonsområdet er det bare 3-4 minutters gange til vår arena.

Med buss: Gå av på Lillestrøm bussterminal, gå gjennom stasjonsbygget, og følg skiltingen til NOVA Spektrum.

Med fly: Alle tog som passerer Oslo Lufthavn Gardermoen stopper ved Lillestrøm stasjon.

kommende events