Publikum så inn i framtida og fant sin favoritt

Agroteknikk ga publikum et blikk inn i framtidas landbruk. De fikk se nye produkter og løsninger for en lønnsom hverdag for bonden, bedre dyrevelferd og klimavennlig drift.

Messen var fylt med ny landbruksteknologi. De besøkende fikk se nye traktorer, redskaper, apper, nyheter til fjøset, klimaløsninger og mange andre innovasjoner. Blant 102 nyheter stemte publikumet på messen fram sin favoritt. Den som fikk flest stemmer var en fjæret norsk dumper fra Orkel.

– Dette betyr mye for oss. Det er en viktig bekreftelse fra våre kunder. For oss har det vært en langsiktig plan å kunne tilby en henger med demping som tåler en fart på 50 km/t, sier Arne Bjørkli, salgskoordinator og produktsjef tilhenger i Orkel Direkte AS.

Endelig messe igjen

Bjørkli satte stor pris på å endelig få delta på Agroteknikk igjen.

– Det var en veldig bra messe for oss. Vi møtte et publikum som var sultne på å se nye teknologier og som besøkte standen vår i jakt på nye løsninger. Det var stor interesse for våre produkter, vi fikk pratet med mange og fikk mange kontakter å følge opp etter messen, sier Bjørkli.

Avstemningen foregikk på Agroteknikk sine nettsider. Totalt var det 37 000 besøkende på Agroteknikk i løpet av de fire dagene messen ble avholdt. Det er 3000 flere enn i 2018.

Orkel DX140

Orkel kommer nå med en fullfjæret dumperhenger. Den er konstruert for 50 km/t, har et volum på 8,25 kubikkmeter og tillatt nyttelast er ca. 14 tonn.

kommende events