Romerikes kuleste jobb er ledig!

Er du en kreativ og initiativrik person som brenner for å få folk til å møtes? Har du solid digital kompetanse, teft for godt innhold og lyst til å skape arrangementer og møteplasser? Da vil vi i Lillestrøm LOBBY gjerne høre fra deg! 

Vi er på jakt etter deg som brenner for å skape gode møteplasser og som har evne til å samle folk rundt interessant innhold, gjerne kombinert med spennende mat og drikke opplevelser.

Lillestrøm Lobby er en ny møteplass og spisested åpent for alle. Her tilbyr vi gode smaksopplevelser i nordisk brasseristil basert på høy kvalitet og gode råvarer. Nå skal vi fylle huset med spennende aktiviteter og godt innhold som skaper interessante møter og nye opplevelser.

Hvem ser vi etter?

Stillingen krever stor selvstendighet, drive og solid gjennomføringsevne.  Vi er på jakt etter deg som ser muligheter og som har teft for aktuelt innhold og trender som igjen vil skape populære og relevante aktiviteter på Lillestrøm LOBBY. Du er rågod på SOME og vet hvordan Lillestrøm LOBBY skal bygge gode community for nye stamgjester og returnerende besøkende. Du håndtere å skrive enkle tekster, ta bilder samt lage enkle videoer rundt vårt programinnhold, og vet hvordan vi oppnår god spredning av alle våre spennende aktiviteter.

Stillingen er en 1 års prosjektstilling (med mulighet for fast ansettelse).

Vi drister oss til å si at dette er Romerikes kuleste jobb – nå gleder vi oss til å høre fra deg!

Kontakt:

Iman Winkelman

Leder kommunikasjon og samfunnskontakt NOVA Spektrum
Tlf: 976 77528, e-post: iw@novaspektrum.no

Lobby mingling åpningsfest

kommende events