Kjøp billetter til årets sommerkonserter på Lillestrøm nå!

Sammen med den erfarne arrangøren TADC inviterer Nova Spektrum deg til en serie konserter sommeren 2022. Alle konsertene foregår på Lillestrøm med kort gangavstand til Lillestrøm sentrum og viktige kollektivknutepunkter for buss og tog. Kjøp dine billetter til årets sommerkonserter nå!

Konsert med Duran Duran søndag 29. mai

Den første konserten går av stabelen 29.mai når Duran Duran gjester Lillestrøm som del av sin verdensturne. Duran Duran er et av de mest suksessrike popbandene de siste 30 årene og har solgt over hundre millioner plater. Duran Duran konserten blir en minnerik opplevelse for alle som er glad i god musikk fra et legendarisk band med godlåter som blant annet «A View to kill», «Ordinary World» og «Save a prayer».

Konsert med The Beach Boys lørdag 18. juni AVLYST

På grunn av uforutsette hendelser, er konserten med The Beach Bys og UB 40 lørdag 18.juni dessverre avlyst. På vegne av arrangøren beklager vi avlysningen, og minner samtidig om at konserten med Simply Red lørdag 20.august går som planlagt.

Konsert med Simply Red lørdag 20. august

Lørdag 20.august kommer Simply red til Lillestrøm for årets tredje utekonsert i regi av Nova Spektrum og TADC. I likhet med de andre konsertene, foregår også dette arrangementet utendørs på parkeringsplassen foran Nova Spektrums messehaller.

Rask og enkel transport til og fra årets sommerkonserter

Lillestrøm ligger 10 minutter unna Oslo sentralstasjon og 10 minutter unna Oslo Lufthavn Gardermoen. Både Vy og Flytoget tilbyr rask og enkel transport til og fra Lillestrøm stasjon. Fra Lillestrøm stasjon er konsertområdet bare noen minutters gange unna.

Kommer du med bil, er det lagt godt til rette for parkering i umiddelbar nærhet til Nova Spektrum og konsertområdet.

Ruter har også et omfattende busstilbud til og fra Lillestrøm og omegn. Mer informasjon om aktuelle bussavganger finner du på hjemmesidene til Ruter.

Vi oppfordrer alle våre besøkende til å benytte offentlig transport av hensyn til miljøet.

kommende events