Stjernespekkede scener, aktiviteter for barna og over 200 utstillere. Vi er klare for Camp Villmark!

I dag åpnet dørene til Camp Villmark og vi har hentet villmarken inn i hallene våre. Her får du inspirasjon til alt som omhandler natur, villmark, jakt og mat. Er du på utkikk etter nytt utstyr til din neste jakttur? Eller kanskje er det et godt foredrag du ønsker å få med deg? Da er det bare å ta turen til Camp Villmark denne helgen.

Til tross for flere år med nedstengning har interessen for friluftsliv økt og økt. Det å kunne trekke seg ut i skogen med venner og familie, ta seg en lang tur alene, ut på jakt eller bare en gåtur med hunden har vært noe mange har satt stor pris. Endelig kan vi også samle alle som elsker natur og friluftsliv under et tak igjen.Her er det noe for alle og enhver: i Hall C finner du alt til jakt og hund, i Hall D er det fiske og mat som står i fokus og i Hall E er det friluftsliv og barnas Camp Villmark som er samlet.

Nye og brukte produkter

Som alle år tidligere er dette messen hvor du finner de råeste produktene og ferskeste nyhetene, men i år har vi også et sterkt fokus på gjenbruk. Har favorittjakka fått seg en rift eller er det en glidelås som er borte? Da bør du ta det med til Camp Villmark, så kan du få det reparert her hos oss.

– Sammen med «UT igjen» tilbyr vi reparasjon av turutstyr og klær på Camp Villmark. Vi som elsker naturen er også den gruppen som forbuker mest, og sånn kan det ikke fortsette. Vi må ta grep og legge om vanene våre for å senke forbruket vårt, forteller Dag Terje Klarp Solvang, generalsekretær i Turistforeningen om gjenbrukssatsningen på Camp Villmark.

En stjernerekke av foredragsholdere

I år har vi hele 5 scener spredd rundt i hallene. Her finner du en stjernerekke av foredagsholdere innen alt fra friluftsliv til jakt til flåing og partering av vilt. Noe av det du kan oppleve er blant annet:

  • Flåing og partering av hjortevilt – Eivind Lurås.
  • Bjørnejakt med hund – Jon Steinar Vangen.
  • Turmagi med Mina og meg – Alexander Read
  • Naturen som lykkepille – Johanne Refseth
  • Ekspedisjon Monsen – Lars Monsen

Les mer om programmet her.

kommende events